Επεισόδιο με διαιτητή και «επίκεντρο» το γηπεδικό στη χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας

Επεισόδιο με διαιτητή και «επίκεντρο» το γηπεδικό στη χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας

Θερμό επεισόδιο διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο Δημοτικό Στάδιο, μεταξύ πρώην μέλους της διοίκησης της Καλαμάτας, που παραμένει πάντως ενεργό και γνωστού Καλαματιανού διαιτητή. Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι δύο άνδρες και η ένταση έσβησε ύστερα από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Γι’ αυτούς που εκφράζουν ερωτήματα για το λόγο που δημιουργήθηκε το επεισόδιο, μπορούμε απλά να αναφέρουμε ότι είχε να κάνει με το γηπεδικό και την εκγύμναση του διαιτητή στα όρια της προπόνησης ή λίγο έξω απ’ αυτά.


Χωρίς αποτελέσματα αλλά με αισιοδοξία για ενίσχυση
ΤΟ «ΠΑΛΕΥΕΙ» ΓΙΑ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟ… ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

Χωρίς ουσιαστικές εξελίξεις κυλούν οι τελευταίες ώρες γύρω από τα μεταγραφικά της Μαύρης Θύελλας, η διοίκηση της οποίας αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στο να ολοκληρώσει τις επαφές της, κάτι που προκύπτει μάλλον λογικά, λόγω των οικονομικών αντιξοοτήτων, ωστόσο, από την άλλη υπάρχει αισιοδοξία ότι εντός της εβδομάδας θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.
Όπως μας ανέφερε χθες στέλεχος της διοίκησης αλλά και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κλάδης, ο στόχος είναι ξεκάθαρος και επικεντρώνεται στην προσθήκη τουλάχιστον τριών ίσως και τεσσάρων παικτών τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.
Βεβαίως, επιθυμία των δύο πλευρών είναι να γίνουν ακόμη τρεις με τέσσερις προσθήκες το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο, που θα βαδίσει με ασφάλεια σε μονοπάτια σωτηρίας.
Το τελευταίο όνομα που ήρθε στην επιφάνεια είναι αυτό του 31χρονου επιθετικού Γιώργου Ζαγοριανού, που αγωνίστηκε πέρυσι στον Αιολικό κι έχει περάσει στο παρελθόν από πολλές ομάδες Β’, Γ’ και Δ’ εθνικής, κυρίως της Βορείου Ελλάδος.
Η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι πιθανότητες λίγες, ωστόσο, κυρίως ο Κώστας Κλάδης συνεχίζει τον αγώνα.
Εκτός από τα μεταγραφικά θέματα που παρουσιάζουν στασιμότητα, στην επιφάνεια ήρθε και πάλι το μέτωπο γυμναστή.
Ο Ευτύχης Τασιόπουλος έπιασε δουλειά τις τελευταίες ώρες, επιστρέφοντας στην τεχνική ηγεσία, στο πλευρό του Κώστα Κλάδη και του Ιωσήφ Λουκά.