Ο αγώνας του καλοκαιριού σήμερα στα χωριά της Μεσσήνης!

Ο αγώνας του καλοκαιριού σήμερα στα χωριά της Μεσσήνης!

Σε έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν όσοι θελήσουν σήμερα το απόγευμα. Ο λόγος που τον κάνει ξεχωριστό είναι ότι η διαδρομή περνά μέσα από 4 χωριά. Η απόσταση που θα διασχίσουν οι συμμετέχοντες είναι 7,5 χιλιόμετρα με αφετηρία τον Αριστομένη, ενώ η διαδρομή είναι: Αριστομένης- Διόδια- Στέρνα και τερματισμός στο Μάνεσι.
Τον αγώνα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Μεσσήνης, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Μεσσηνίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνεσι, με στόχο να αναδειχθούν τα χωριά της περιοχής, αλλά και να γυμναστούν τα παιδιά που ζουν εκεί.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7.00 το απόγευμα, ενώ όσοι θέλουν να συμμετέχουν και δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν και σήμερα στην πλατεία του Αριστομένη, πριν από την έναρξη. Ήδη, πάντως, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και έχουν δηλώσει συμμετοχή δρομείς από πολλές πόλεις.
Οι διοργανωτές υπόσχονται μια μοναδική εκδήλωση, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια ξεχωριστή γιορτή στου Μάνεσι. Μάλιστα, προσκαλούν τον κόσμο που απλά θέλει να δει τον αγώνα, να δώσει το παρών στις 8.00, κατά τον τερματισμό.
Π.Μπ.

Λεζάντα: Ο αντιδήμαρχος Ηλίας Πετρόπουλος μαζί με το μέλος του Συλλόγου Δρομέων, Ηλία Νικολόπουλο