Vogue: «Στηρίξτε την Ελλάδα, αγοράστε ελιές Καλαμών»

Vogue: «Στηρίξτε την Ελλάδα, αγοράστε ελιές Καλαμών»

Καθώς η Ελλάδα ταλαντεύεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, ένα μεγάλο μέρος του κόσμου νιώθει το αίσθημα αλληλεγγύης ως προς τα δεινά της Ελλάδας, όπως αναφέρει άρθρο της Vogue.
Μια συγκινητική προσπάθεια για λύση ήρθε από το Λονδίνο, όταν ο Thom Feeney, ένας 29χρονος πρώην εργαζόμενος σε κατάστημα υποδημάτων, άρχισε μια εκστρατεία μέσω crowdfunding για τη συγκέντρωση χρημάτων για την διάσωση της χώρας. Σε εννέα ημέρες, η εκστρατεία έχει αυξηθεί περίπου στα 2 εκατ. ευρώ, αλλά αναμένεται να φτάσει το στόχο των 1,6 δισ. ευρώ!
Ενώ το εγκάρδιο ταμείο του Feeney δεν μπορεί να βοηθήσει τη χώρα με μια ουσιαστική οικονομική λύση, τα χρήματα που υποσχέθηκε, υπογραμμίζουν την επιθυμία του κόσμου να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο.
Ένας τρόπος για να στηρίξουν την Ελλάδα είναι να επενδύσουν στην εγχώρια βιομηχανία της, στην ελληνική μόδα, στα ελληνικά τρόφιμα, στα ελληνικά κοσμήματα.
Σύμφωνα με τον κατάλογο του περιοδικού, ένα από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα στην αγγλική αγορά είναι και η Iliada βιολογικές ελιές χωρίς κουκούτσι.