«Ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας, για να μάθουν την αλήθεια»

«Ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας, για να μάθουν την αλήθεια»

«Επειδή ο ρόλος μου για την εξέλιξη της Μαύρης Θύελλας για καλή πορεία, σας είναι γνωστός, θέλω με δύο λόγια να σας ενημερώσω για όλες τις εξελίξεις που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό.
Στους πρώτους αγώνες του περασμένου πρωταθλήματος παρευρέθηκε ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας καυσίμων Χρήστος Βρακάς, συνοδευόμενος από το φίλο του επίτιμο πρόεδρο Λυκούργο Γαϊτανάρο. Τον γνώρισε σε όλους, τους παράγοντες, το Δ.Σ., τους ποδοσφαιριστές, τους παλαιμάχους και φιλάθλους. Ο κ. Βρακάς ενθουσιάστηκε από τη γνωριμία και δήλωσε πως αγαπά το ποδόσφαιρο και πως όταν εγκατασταθεί στην Καλαμάτα, γιατί σκέπτεται να αγοράσει ακίνητο (όπως και έγινε) και θα κάνει δική του δουλειά στην Καλαμάτα, θα αναμιχθεί στη διοίκηση της Μαύρης Θύελλας και θα τη βοηθήσει πάρα πολύ.
Γι’ αυτό το θέμα έχει κάνει δημόσια δήλωση στον Τύπο συνυπογράφοντος του Λυκούργου Γαϊτανάρου.
Επ’ αυτού έγιναν πολλές συζητήσεις και έγιναν πολλές προτάσεις για να μη διαλυθεί η ομάδα και κατέληξαν στην προσωρινή λύση να αναλάβει τη διοίκηση ομάδα φιλάθλων (οικονομικοί παράγοντες της πόλης), να την οργανώσουν και να είναι έτοιμη αφού περάσει μια μεταβατική περίοδος, να δοθεί στον κ. Βρακά, ο οποίος οπωσδήποτε είναι σε θέση να την ανεβάσει στα ψηλά σαλόνια όπως της αξίζει.
Για μια προσωρινή μεταβατική λύση προσφέρθηκε ο κ. Καπουλέας με άλλους φίλους τους να αναλάβουν την ομάδα. Ο κ. Καπουλέας μου δήλωσε ότι ήρθε σε επαφή με πολλούς παράγοντες,όπου δεν μας τους αποκάλυψε και ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την ομάδα. Μετά από αυτό, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Γαϊτανάρος έκλεισε ραντεβού του κ. Ράλλη μαζί με τον κ. Καπουλέα να συναντηθούν στο Φαραί Παλλάς, παρόντος και του επίτιμου.
Κατά τη συνάντησή τους ο κ. Ράλλης πρόσφερε την ομάδα στον κ. Καπουλέα να την πάρει δωρεάν χωρίς καμιά αμοιβή.
Και επίσης, του πρότεινε να συνεργαστεί μαζί του για να προχωρήσουν από τώρα αν θέλει. Ο κ. Καπουλέας του απάντησε αργότερα θα μιλήσουμε (δηλαδή αοριστία). Επίσης, μίλησε ο κ. Ράλλης για το ίδιο θέμα με τον κ. Πανταζή, που φαινόταν πως και αυτός ενδιαφέρεται, αλλά δεν έγινε τίποτα.
Προσπάθησα να μάθω τα ονόματα των υπολοίπων παραγόντων του κ. Καπουλέα για να μιλήσουμε, αλλά δεν το κατόρθωσα. Μετά την άρνηση και του κ. Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε υποχρέωση να βοηθήσει την ομάδα οικονομικά, διότι όπως όλοι γνωρίζουμε τα χρήματα που είχε διαθέσει τα πήρε και έφυγε με την πώληση των παικτών!
Θέλω να σας κάνω γνωστό, ότι ο επίτιμος πρόεδρος κ. Λυκούργος Γαϊτανάρος που τυγχάνει αδελφικός φίλος του μεγάλου και θρυλικού προέδρου του Παναθηναϊκού (Webley) κ. Μιχάλη Κίτσου, τον προσκάλεσε να τον φιλοξενήσει προσεχώς στο Φαραί Παλλάς στην Καλαμάτα και ο πρόεδρος αποδέχθηκε την πρόσκλησή του και σύντομα θα τον έχουμε στην πόλη μας.
Σκεφθήκαμε κατά την παραμονή του να πραγματοποιήσουμε έναν φιλικό αγώνα με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού και τους παλαιμάχους του Super Star Καλαμάτας, που τυγχάνω πρόεδρος εγώ και υπήρξα παίκτης και του Απόλλωνα Αθηνών.
Η πρόταση έγινε αμέσως αποδεκτή και θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα έχουμε την τιμή να παραβρεθεί και ο μελλοντικός ηγέτης της Καλαμάτας, κ. Χρήστος Βρακάς, ο οποίος κάνει διακοπές στη βίλα του στο Ακρογιάλι Μεσσηνίας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Καλαμάτα ο γνωστός φίλαθλος Αλέκος Μόσχος, συγγενής του κ. Βρακά (τέως διευθυντής City Bank).
Θα προσκληθούν να παραβρεθούν μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, παράγοντες και παίκτες με επικεφαλής τον Κώστα Νεστορίδη.
Αγαπητοί φίλαθλοι, ήρθε η ώρα να δείξουμε εμείς πόσο αγαπάμε την ομάδα και θα πρέπει να συμπαρασταθούμε ώστε να ξαναζήσουμε τις παλιές χρυσές εποχές. Να σπάζουν οι πόρτες και να βουλιάζουν τα γήπεδα από τον κόσμο.
Και μετά από όλα αυτά, θα πρέπει να πάρουν θέση ο Δήμος της πόλης και οι παράγοντες, διότι η Μαύρη Θύελλα έχει προσφέρει πολλά στη Μεσσηνία και ιδιαίτερα στην Καλαμάτα. Έχει προσφέρει δύο μεγάλα έργα: Το εθνικό στάδιο και το κολυμβητήριο.

Ευχαριστώ
Μετά τιμής
Γεώργιος Μπιστικέας
Πρόεδρος Παλαιμάχων Καλαμάτας