Δημοπρασία μετατροπής του Δ.Σ. Καρτερολίου σε χώρο πολλαπλών δραστηριοτήτων

Δημοπρασία μετατροπής του Δ.Σ. Καρτερολίου σε χώρο πολλαπλών δραστηριοτήτων

Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο επιλογής αναδόχου την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Δημοτικό σχολείο Καρτερολίου, χώρος πολλαπλών δραστηριοτήτων – ανάδειξη κληρονομιάς», προκηρύσσει ο Δήμος Μεσσήνης.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.
Η υποβολή των προσφορών ξεκινά από τις 7.00 το πρωί της 28ης Αυγούστου και λήγει στις 11.00 το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερις εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, δηλαδή στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 το πρωί.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ,00 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και προέρχεται από το πρόγραμμα Leader. Τα έγγραφα του διαγωνισμού διατίθενται ηλεκτρονικά από την διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.,ενώ, ο χρόνος εκτέλεσης του έργου είναι ένας μήνας μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Τα τεύχη δημοπράτησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Μεσσήνης (www.messini.gr) και στο Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. μέσω της διαδικτυακής του πύλης www.promitheus.gov.gr από όπου και παραλαμβάνονται από τους οικονομικούς φορείς.