Διαμαρτυρίες για τη συμπεριφορά των οδηγών από τη βίλα Καλτσίδη

Διαμαρτυρίες για τη συμπεριφορά των οδηγών από τη βίλα Καλτσίδη

Διαμαρτυρία έξω από τη γνωστή βίλα του Ρώσου ομογενούς πραγματοποίησαν την Κυριακή κάτοικοι του Βασιλιτσίου, μετά το θανάσιμο τραυματισμό δύο συγχωριανών τους, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχαν με τζιπ της εταιρείας του.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι τα αυτοκίνητα από τη βίλα κινούνται με μεγάλες ταχύτητες, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος πολλές φορές για κατοίκους και επισκέπτες.
Στο μεταξύ, χθες ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, επισκέφτηκε τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας, Διαμαντή Μητρόπουλο, και έθεσε υπόψη του τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής της Κορώνης. Όπως του ανέφερε, οι κάτοικοι είναι οργισμένοι και αγανακτισμένοι για το διπλό θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έγινε στην περιοχή με άδικα χαμένους τον Παναγιώτη και την Ασπασία Τομαρά.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι ο διαχειριστής, η φρουρά και γενικά οι υπάλληλοι της «Βίλας Καλτσίδη» έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής με τον τρόπο που οδηγούν τα μεγάλα οχήματά τους.
Ο κ. Πετράκος ζήτησε:
-Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των συνθηκών του θανατηφόρου δυστυχήματος
-Να γίνουν αυστηρότατες συστάσεις, ώστε να οδηγούν σεβόμενοι τον ΚΟΚ, για μην υπάρξουν και άλλα θύματα στην άσφαλτο από υπερβολική ταχύτητα
-Να τοποθετηθεί ειδικό σήμα που να οριοθετεί το ανώτατο της ταχύτητας σε 50 Km/h και καθρέφτης που να διευκολύνει την ορατότητα, διότι είναι κατοικημένη περιοχή
-Να υπάρξει αυξημένη αστυνόμευση από την Τροχαία στην περιοχή λόγω της μεγάλης κίνησης που υπάρχει αυτή την περίοδο.