Επικρίσεις Δημ. Γαλιάτσου κατά της Δημοτικής Αρχής

Επικρίσεις Δημ. Γαλιάτσου κατά της Δημοτικής Αρχής

Εξοργισμένος από τα όσα συμβαίνουν στη Μεσσήνη, δήλωσε, μιλώντας στο «Θ.» ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Δημ. Γαλιάτσος. Ο κ. Γαλιάτσος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Δημοτική Αστυνομία ξεκίνησε να ελέγχει αν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος καταλαμβάνουν τον προβλεπόμενο χώρο. Όταν ένας από τους καταστηματάρχες, στον οποίο βεβαιώθηκε παράβαση, αναρωτήθηκε γιατί συμβαίνει αυτό, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του επέδειξε συνέντευξή του (κ. Γαλιάτσου) που είχε δημοσιευθεί πρόσφατα στο «Θ», λέγοντας  ότι με βάση το δημοσίευμα, η Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη να είναι τυπική.
«Μην προσπαθούν κάποιοι να κρυφτούν πίσω από το δημοσίευμα για να καλύψουν την απραξία και την ανικανότητά τους. Θα χάσουν στη συνέχεια τον ύπνο τους», ήταν η προειδοποίηση που απηύθυνε σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο.
Ακολούθως, επισήμανε ότι όταν ξεκινούν έλεγχοι, θα πρέπει να ασκούνται σε όλους και όχι αλά καρτ , ενώ, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την απάντηση που έδωσε στις καταγγελίες του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Κων. Μπουρίκας, λέγοντας πως «με τα όσα διάβασα, νόμισα ότι είμαι ακόμη αντιδήμαρχος. Επειδή όμως δεν είμαι, θα απαντήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας για τα όσα έκανα στο διάστημα της τετράμηνης θητείας μου».
Τέλος, δήλωσε πως πρόκειται για μία αήθη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να τον  μειώσει στα μάτια της κοινής γνώμης. «Δεν θα τους κάνω το χατίρι.  Ήμουν ξεκάθαρος, είμαι ξεκάθαρος και το ίδιο θα συνεχίσω να είμαι και στο μέλλον», σημείωσε.