Ζητείται η παύση του προέδρου Τ.Σ. Άριος μετά το επεισόδιο με την υπάλληλο

Ζητείται η παύση του προέδρου Τ.Σ. Άριος μετά το επεισόδιο με την υπάλληλο

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 1587 έγγραφο – καταγγελία προς το δήμαρχο Καλαμάτας, την ΚΕΔΕ, την Αποκεντρωμένη Διεύθυνση Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων και ΠΟΕ ΟΤΑ, ζητά από το δήμαρχο Καλαμάτας την παύση του «τοπικού άρχοντα» που εξύβρισε τη δημοτική υπάλληλο, αναφέροντας:
«Το Δ.Σ. Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, στη συνεδρίασή του στις 30-07-15, μετά τις έγγραφες καταγγελίες και την ενημέρωσή του από τη συνάδελφο δημοτική υπάλληλο Αλεβίζου Μαρία, ομόφωνα αποφάσισε να καταγγείλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου του Τ.Σ. Άριος, Νάσιου Ιωάννη, ο οποίος εξύβρισε και χειροδίκησε εντός του Δημαρχιακού Καταστήματος, χωρίς καμία αιτία και δικαιολογία, την παραπάνω υπάλληλο.
Δυστυχώς, πιστεύοντας μερικοί “δημοτικοί άρχοντες” ότι το έργο τους είναι να “πουλάνε εξουσία” και όχι να προσπαθούν για το καλό του τόπου τους και την αναβάθμιση της περιοχής τους, προσβάλλουν τον ίδιο το θεσμό που τους εξέλεξαν οι συμπολίτες τους να υπηρετούν.
Ζητάμε από το δήμαρχο Καλαμάτας να μεριμνήσει για την παύση του παραπάνω “τοπικού άρχοντα”, κάτι που έπρεπε να έχει πράξει ο εν λόγω ήδη με την παραίτησή του.
Η παραμονή του στην ίδια θέση και η ενασχόλησή του με τα της Τ.Ε. Άριος, όπως γινόταν μέχρι τώρα, μόνο προβλήματα δημιουργεί και θα συνεχίσει να δημιουργεί.
Η παραπάνω καταγγελία μας θα κοινοποιηθεί και σε όποιο άλλο όργανο είναι αρμόδιο, για να επιληφθεί για πειθαρχικές κυρώσεις».