Οι “Melios Balkana Mama” σήμερα στην Καλαμάτα, σε συναυλία χωρίς εισιτήριο

Οι “Melios Balkana Mama” σήμερα  στην Καλαμάτα, σε συναυλία χωρίς εισιτήριο

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα από τα καλύτερα ελληνικά μουσικά συγκροτήματα στο είδος του, τους “Melios Balkana Mama”, θα έχει σήμερα το βράδυ, και χωρίς να πληρώσει εισιτήριο, το κοινό της Καλαμάτας, στις 9.00, στην προκυμαία του λιμανιού της Καλαμάτας. Το συγκρότημα έχει έντονο το καλαματιανό στοιχείο, αφού συμμετέχουν σε αυτό τέσσερις ταλαντούχοι μουσικοί, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Καλαμάτα και  συγκεκριμένα οι: Παν. Καμβυσίδης (τούμπα), Μυρτώ Καμβυσίδη (τραγούδι), Γ. Κάστανος (σαξόφωνο) και Β. Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι). Σήμερα θα συμμετέχουν μόνο οι Μυρτώ Καμβυσίδη και Βασίλης Παναγιωτόπουλος.
Οι “Melios Balkana Mama” είναι ένα νέο ελληνικό συγκρότημα που έχει ξεχωρίσει, ακολουθώντας ένα δρόμο διαφορετικό από την πεπατημένη. Επηρεασμένοι από είδη μουσικής όπως το swing και η reggae, έχουν το δικό τους στυλ, αφού έχουν ενσωματώσει τα είδη αυτά στη βαλκανική μουσική, με επιρροές από τον ήχο των χάλκινων πνευστών.
Οι “Melios Balkana Mama” είναι οι: Μέλιος Κατσαμάκης  (στίχοι, μουσική, τραγούδι, τρομπέτα), Μυρτώ Καμβυσίδη (τραγούδι), Αλέξ. Λιβιτσάνος (ενορχήστρωση, πλήκτρα, κόρνο), Παν. Καμβυσίδης (τούμπα), Jim Μποσινάκος (ντραμς), Σπ. Πελεκάνος (ηλεκτρική κιθάρα), Παν. Δανίκας (μπάσο), Β. Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι) και Μάρκος Καραβάς (σαξόφωνο).