Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας αύριο και μεθαύριο

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας αύριο και μεθαύριο

Αρκετές εκδηλώσεις, που εντάσσονται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας και έχουν την υποστήριξή του, θα πραγματοποιηθούν αύριο και μεθαύριο.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, αύριο, στις 9.00 το βράδυ, στην κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας, θα δοθεί συναυλία με τους «Jukebox & Friends», με ελεύθερη είσοδο.
Οι «Jukebox & Friends» έχουν τα πάντα μέσα τους, όπως και ένα παλιό καλό jukebox. Με ρυθμούς Reggae, Funk, Rock ‘n’ Roll, Blues, Swing και Disco διασκευάζουν ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Συμμετέχουν οι: Γ. Χόχωλης (ηλεκτρική κιθάρα, φωνή), Ηλίας Σαμαρτζής (ακουστική κιθάρα, φωνή), Νικ. Μανιάτης (πλήκτρα), John Forow (σαξόφωνο, φωνή, φυσαρμόνικα), Παντ. Μουτζούρης (ηλεκτρικό μπάσο), Χρ. Κοτσομύτης (ντραμς).
Όπως επίσης έγινε γνωστό, η θεατρική παράσταση «Μέρες Ραδιοφώνου…!!!» – Musical «50 χρόνια Ελλάδα», σε σκηνοθεσία Μάκη Δελαπόρτα, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, ενώ η παράσταση «ΚΤΕΛ», σε σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά, που ήταν προγραμματισμένη για μεθαύριο, ακυρώνεται.
Αύριο, στις 8.00, στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Λαιΐκων, θα γίνει «Παραδοσιακό Σεργιάνι με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου».
Συμμετέχουν οι: Σύλλογος Γυναικών Πεταλιδίου, Σύλλογος Γυναικών Σπερχογείας «Η Αγία Κυριακή», Πολιτιστικός Σύλλογος Λαιΐκων  «Η Πρωτοπορία», Κέντρο Λαογραφικών Μελετών Καλαμάτας. Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαιΐκων «Η Πρωτοπορία».
Τέλος, μεθαύριο, στις 9.00 το βράδυ, στα Περιβολάκια, θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη, από τον αθηναϊκό Θίασο «Άθως Δανέλλης».