Συνελήφθη 31χρονος στην Καλαμάτα με 20 δόσεις ηρωίνης


Με σχεδόν 20 δόσεις ηρωίνης βρέθηκε ένας 31χρονος στην Καλαμάτα σε έρευνα που του έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 815 άτομα, εκ των οποίων 619 ήταν ημεδαποί και 196 αλλοδαποί, καθώς και σε 620 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν 242 άτομα, από τα οποία 76 ήταν ημεδαποί και 166 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 49 άτομα.
Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 17 άτομα και ειδικότερα:
-Ένας 31χρονος για κατοχή ναρκωτικών. Σε έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν να κατέχει 0,6 γραμμάρια ηρωίνης και 6 ναρκωτικά δισκία. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε άλλη μια ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,4 γραμμαρίων
-7 ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
-1 ημεδαπός για καταδικαστικό έγγραφο
-4 ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
-3 ημεδαποί για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού
-4 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά 288 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 7 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και 5 για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν τους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.