Τελείωσε η κατασκηνωτική περίοδος για παιδιά, αρχίζει των ηλικιωμένων στην Αγία Μαρίνα

Τελείωσε η κατασκηνωτική περίοδος για παιδιά, αρχίζει των ηλικιωμένων στην Αγία Μαρίνα

Ολοκληρώνεται σήμερα η κατασκηνωτική περίοδος για τα παιδιά (70 αγόρια και κορίτσια) στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο, που λειτούργησε φέτος χάρη στην κάλυψη των εξόδων της, που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 100.000 ευρώ, εξ ολοκλήρου από το Δήμο Καλαμάτας, δεδομένου ότι το υπουργείο Εσωτερικών δεν απέστειλε επιχορήγηση.
Η διασκέδαση κορυφώθηκε την Τετάρτη, καθώς ο εθελοντής Δημ. Αναστασόπουλος, ιδιοκτήτης σχολής χορού και παλιός κατασκηνωτής, επισκέφθηκε την κατασκήνωση και επί 5 ώρες δίδαξε στα παιδιά χορούς latin, zumba και hip hop.
Ήδη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, σε συνέχεια της επίσκεψης του δημάρχου τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, τα υλικά και μέσα της κατασκήνωσης εμπλουτίσθηκαν με μία επιπλέον τηλεόραση 42 ιντσών, καθώς και με βιβλία, μπάλες κάθε είδους και δεκάδες επιτραπέζια παιχνίδια, ώστε να υπάρξει παραπέρα αναβάθμισή της.
Με την ολοκλήρωση της κατασκηνωτικής περιόδου για παιδιά, αρχίζει σήμερα η δεύτερη, κατά τη διάρκεια της οποίας, έως τις 16 Αυγούστου, θα παραθερίσουν 75 ηλικιωμένοι, οι οποίοι προέρχονται από τα Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ Καλαμάτας και το ΚΑΠΗ Φιλιατρών.