Τις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων δημοπρατεί εκ νέου ο Δήμος Μεσσήνης

Τις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων δημοπρατεί  εκ νέου ο Δήμος Μεσσήνης

Στην απόφαση να ακυρώσει το αποτέλεσμα της δημοπρασίας που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουλίου κρίνοντας ότι δεν ήταν συμφέρουσα η προσφορά που υποβλήθηκε, αλλά και να επαναλάβει τη διαδικασία για την ανάδειξη μειοδότη, κατέληξε προ ημερών η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεσσήνης για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Ανάληψης Κόκκινου, Χατζή Δήμου Μεσσήνης».
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 180.000 ευρώ, κατά τη μελέτη, περιλαμβάνει την κατασκευή πεζοδρομίου στην αριστερή πλευρά της οδού –εισόδου της Τοπικής Κοινότητας Ανάληψης και την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων σε μήκος 205 μέτρων περίπου, την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων σε ήδη κατασκευασμένο πεζοδρόμιο στην είσοδο της Τοπικής Κοινότητας Χατζή σε μήκος 300 μ. περίπου και τη συνέχιση της πλακόστρωσης οδών μέσα στον οικισμό Κόκκινου, καθώς και επένδυση τοίχου από σκυρόδεμα με λιθοδομή.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι τέσσερις ημερολογιακοί μήνες και ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 10.00 το πρωί, στο δημαρχείο Μεσσήνης.