Φωτιά σε εξέλιξη στα σύνορα Μεσσηνίας – Ηλείας

Φωτιά σε εξέλιξη στα σύνορα Μεσσηνίας – Ηλείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πυρκαγιά δασική πυρκαγιά σε παραποτάμια περιοχή της Νέδας στα όρια Ηλείας – Μεσσηνίας. Αυτή την ώρα έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απο την Κρέστενα, καθώς επίσης και οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ζαχάρως.

Νεότερη ενημέρωση 15:39

Σε αναγεννημένο πευκοδάσος μαίνεται η πυρκαγιά κοντά στον ποταμό Νέδα σε περιοχή όπου η πρόσβαση είναι σχετικά δύσκολη για τις επίγειες πυρσβεστικές δυνάμεις. Στην περιοχή αναμένονται και εναέρια μέσα…

Νεότερη ενημέρωση 16:06

Τα αεροσκάφη PZL επιχειρούν στην φωτιά της Νέδα στην περιοχή του κτήματος Πιπιλή, λόγω του δύσβατου της περιοχής. Πλησιάζει καταιγίδα στην περιοχή. Αλλά και νέα πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του Λάσδικα Ολυμπίας πλησίον του Λάλα. Τώρα σπεύδουν εκεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά παράλληλα πλησιάζει και εκεί ισχυρή καταιγίδα με ανέμους και χαλαζόπτωση.

Νεότερη ενημέρωση 16:59

Τρίτη πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του χωριού Χελιδόνι Αρχ. Ολυμπίας. Η φωτιά στο Λάσδικα έσβησε μόνη της λόγω της βροχής.

Νεότερη ενημέρωση 17:15

Εχθρός της Πυροσβεστικής ο καιρός καθώς πιθανότατα απο κεραυνό ξέσπασε πυρκαγιά στο Κάτω Σαμικό σε παρθένο δάσος. Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή…

Νεότερη ενημέρωση 17:57

Οι κεραυνοι ανάβουν φωτιές στην Ηλεία. Νέα πυρκαγια στα Διάσελλα Κρεστένων σε εξέλιξη. Έντονες βροχοπτώσεις στην κεντρική και νότια Ηλεία.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…

Πηγή: ilialive.gr