Εικόνες “Αποκάλυψης” στο Ασπρόχωμα (φωτογραφίες & βίντεο)

Εικόνες “Αποκάλυψης” στο Ασπρόχωμα (φωτογραφίες & βίντεο)

“Βιβλικές” καταστροφές στο Ασπρόχωμα!


Με τη χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα στην περιοχή της Καλαμάτας καθώς η πρωινή δυνατή καταιγίδα, λίγα λεπτά πριν τις 7 αλλά και ανεμοστρόβιλος που πέρασε από την περιοχή του Ασπροχώματος, προκάλεσαν τεράστιες ζημιές  και σοβαρά τροχαία ατυχήματα.


Είναι χαρακτηριστικό ότι άνοιξαν μέχρι και τάφοι στο Νεκροταφείο του Ασπροχώματος που πλέον είναι πραγματικά διαλυμένο, ενώ νταλίκα που ήταν σταματημένη ντελαπάρισε από τον δυνατό αέρα με αποτέλεσμα να κλείσει το ρεύμα προς Καλαμάτα της Νέας Εισόδου.


Παράλληλα είχε συμβεί και άλλο τροχαίο λίγα μέτρα πριν τη νταλίκα ενώ στην παλαιά είσοδο της πόλης συνέβη καραμπόλα πέντε οχημάτων, όταν το πρώτο αυτοκίνητο για να αποφύγει τα καλώδια και τις λαμαρίνες που έπεφταν στο δρόμο φρέναρε με αποτέλεσμα να συμβεί η σύγκρουση.


Πολύ μεγάλες είναι οι ζημιές σε σπίτια και εργοστάσια ενώ αυτή την ώρα Αστυνομία και Πυροσβεστική καθώς και συνεργεία της ΔΕΗ και του Δήμου Καλαμάτας δίνουν μάχη για να αποκαταστήσουν τις ζημιές αλλά και να διεξαχθεί ομαλά η κυκλοφορία.