Με ξεκάθαρο στόχο την παραμονή στην Α2 ξεκίνησαν οι άνδρες του Ακρίτα Καλαμάτας


ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ… «ΚΟΝΤΑ» ΔΑΡΡΑΣ – ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Γήπεδο πάτησαν το βράδυ της Δευτέρας οι αθλητές του Ακρίτα Καλαμάτας, που καλούνται ως γνωστόν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα με διαφορετικό μάτι, καθώς η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Μπροστάρης στη νέα προσπάθεια ο πολύπειρος Γιώργος Κουλιέρης, που ανέλαβε πριν από λίγο καιρό την τεχνική ηγεσία, με τον Καλαματιανό τεχνικό να έχει πάντως στο πλευρό του τον Μελιγαλαίο στην καταγωγή, Σάκη Δάρρα σε ρόλο βοηθού προπονητή, αλλά και τον Κώστα Κουτράκη, που αλλάζει σελίδα, αφήνοντας την προπονητική και αναλαμβάνοντας το πόστο του γενικού αρχηγού.
Ο κ. Κουλιέρης θα στηριχθεί κυρίως στον περυσινό κορμό και τους παίκτες που βοήθησαν στο ν’ ανέβει ο Ακρίτας στην Α2, δίνοντας πάντως και ο ίδιος αγωνιστικές λύσεις, κάτι που θα ισχύσει και για τον Μάνο Ξενάκη, αλλά και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα τους Γιάννη Βραχνά (Καλαμάτα 80) και Γιώργο Βασιλόπουλο, που αγωνιζόταν στο εξωτερικό και παλαιότερα στην ΕΑ Πατρών, αλλά προέρχεται ως γνωστόν από το Μεσσηνιακό βόλεϊ. Οι αθλητές που ανανέωσαν την παρουσία τους στο Σύλλογο είναι οι Ζαχαρόπουλος, Μπελογιαννέας, Καρούνος, Τρουπάκης, Πράττης, Σαρδέλης, Μπελόγιαννης, Κακούρος, Τσώνης, Καρράς, Θεοδώρου και Τσολάκος.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Κουλιέρης μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει η Καλαματιανή ομάδα, κάνοντας σαφή αναφορά στην επιθυμία παραμονής… «Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η Α2, όπως γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα παιδιά μας δεν έχουν εμπειρίες από αυτή. Ως νεοφώτιστοι πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, άλλωστε στόχος μας δεν είναι άλλος από την παραμονή. Ο όμιλος είναι εξαιρετικά δύσκολος, όμως από την άλλη αυτό δεν μας φοβίζει», είπε ο Καλαματιανός τεχνικός, που αναφέρθηκε και στην κοινή παρουσία με την Καλαμάτα 80…. «Είχα πει και παλαιότερα ότι οι δύο ομάδες είναι πολλές, βεβαίως ο κόσμος στην περιοχή μας δείχνει να διψά για το βόλεϊ».
Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν από την πλευρά τους τόσο ο βοηθός προπονητής, Σάκκης Δάρρας, που έχει δείξει πολύ καλό έργο στη Μεγαλόπολη, όσο και ο Κώστας Κουτράκης, που γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα στην ομάδα.
Κλείνοντας ν’ αναφέρουμε ότι επιθυμία του τεχνικού τιμ και της διοίκησης είναι να γίνει μία ακόμη προσθήκη και ήδη υπάρχουν επαφές με αθλητή που προέρχεται από την Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά οι ιθύνοντες του Συλλόγου δεν θέλουν να «διαρρεύσει» πριν κλείσει σχετική συμφωνία.