Ξεκίνησε χθες προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών ο Ακρίτας


«Παραμονή και καλό βόλεϊ»

Προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ακρίτα Καλαμάτας και το πρώτο ραντεβού περιελάμβανε συγκέντρωση στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας, που είναι και η έδρα του Συλλόγου.
Το παρών στη χθεσινή πρώτη έδωσαν ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καρακύκλας, η τεχνική σύμβουλος Μαίρη Τσιριμπή, η έφορος Βίκυ Καραμπάτσου, ο νέος προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης και το σύνολο των αθλητριών που άκουσαν τον κ. Μυτσκίδη να τους γνωστοποιεί το πρόγραμμα προετοιμασίας, περνώντας στη συνέχεια στο γήπεδο.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας θα περιλαμβάνει προπονήσεις στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου και στο κλειστό της Παραλίας, ενώ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας θα δοθούν αρκετοί φιλικοί αγώνες.

Έμεινε ο κορμός… προέκυψε και ενίσχυση
Το μεγαλύτερο μέρος του περυσινού κορμού ανανέωσε την παρουσία του στο Σύλλογο, καθώς παρέμειναν οι Χάσκου, Δεδούση, Ορφανέα, Κουκούτση, Σ. Καρακύκλα, Ιωσηφίδου, Πανταζοπούλου, Παυλέα, Κατσόγιαννη, Κουτίβα, Σπηλιωτοπούλου, Σταθουλοπούλου, Λ. Κουτίβα, όπως επίσης και οι Νικολακοπούλου, Μαντούδη, που μένουν για δεύτερη σεζόν στον Ακρίτα, ενώ στο ρόστερ προστέθηκαν οι Νίκη Καραχάλιου από το Χαλάνδρι, Σοφία Παπαγεωργίου από τη Λαμία και Πέμυ Μασουρίδη από το Αιγάλεω.
Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι λύσεις θα δώσουν και οι Κατσαρού, Νιάρχου, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους.

Δηλώσεις Μπ. Μυτσκίδη
Ο νέος προπονητής του Ακρίτα Καλαμάτας Μπάμπης Μυτσκίδης, μας δήλωσε τα εξής: «Ξεκινάμε σήμερα (χθες) την προετοιμασία μας για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Το πρώτο στάδιο θα περιλαμβάνει προπονήσεις στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου (στίβο)και του Κλειστού. Στη συνέχεια θα δώσουμε φιλικούς αγώνες (εξετάζουμε το ενδεχόμενο συμμετοχής και σε τουρνουά στην Αθήνα). Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε υγιείς. Η ομάδα στηρίζεται σε αθλήτριες από την Καλαμάτα. Στόχος μας είναι να έχουμε την ομάδα στο γήπεδο, να παίξουμε όσο καλύτερο βόλεϊ γίνεται και να έρθει άνετα η παραμονή στην κατηγορία.
Όσον αφορά τώρα στο «ρόστερ» διατηρήσαμε τις αθλήτριες που θέλαμε και ήρθαν ορισμένες καινούριες. Με ενδιαφέρει η συνέπεια στις προπονήσεις. Για τον όμιλό μας τώρα έχω να επισημάνω ότι θα είναι δύσκολος, καθώς υπάρχουν 8 αθηναϊκές ομάδες και ορισμένες εξ αυτών είναι δυνατές», ενώ κάνοντας αναφορά στο τοπικό ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό, τόνισε ότι δεν θα διαφέρει από τα υπόλοιπα παιχνίδια.