Πήρε τον Βούλγαρο επιθετικό Ένιο Κράστοβτσεφ και «κινείται» για αμυντικό η Μαύρη Θύελλα


ΜΕ «ΑΔΕΙΑ» Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΟΔΟ

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ… 12-13 ΜΕ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΙΩΝΙΚΟ

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Καλαμάτας, εντάσσοντας πριν από λίγες ώρες στο δυναμικό της τον 31χρονο Βούλγαρο επιθετικό Ένιο Κράστοβτσεφ που την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Μάρεκ Ντούμπνιτσα, στην οποία άλλωστε έκανε όνομα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας (2002-2008) και παλαιότερα σε Λέφσκι Σόφιας και Ίντερ Μπακού. Μάλιστα ο Βούλγαρος επιθετικός έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, μαζί μ’ ένα μικρό γκρουπ ποδοσφαιριστών, που δεν γεύτηκε στιγμές χαλάρωσης, όπως η πλειοψηφία των παικτών της Καλαμάτας.
Το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει μία ακόμη κίνηση το προσεχές χρονικό διάστημα, με το βάρος να πέφτει στην αμυντική γραμμή και συγκεκριμένα στο κέντρο της άμυνας όπου έχουν φανεί αρκετές αδυναμίες.
Όσον αφορά τον νεαρό Δραμινό αμυντικό Αντώνη Τσοκατουρίδη θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες και εφόσον πείσει τον κ. Κλάδη θα αποκτηθεί, κάτι που πάντως δείχνει μάλλον δύσκολο. Για την περίπτωση του Τσοκατουρίδη, όπως και του Κράστοβτσεφ, αναφερθήκαμε στο ρεπορτάζ της Κυριακής, αποκαλύπτοντας τις τελευταίες κινήσεις της διοίκησης.
Την ίδια ώρα, φουντώνει η φημολογία για αποχώρηση του Ζαγοριανού, που βρίσκεται εκτός Μεσσηνίας τις τελευταίες ημέρες, έχοντας πάρει άδεια από τη διοίκηση. Ο Λάκωνας επιθετικός φαίνεται πως δεν έχει πείσει και πλέον μετά την προσθήκη Κράστοβτσεφ μάλλον «περισσεύει».

Κύπελλο και μετά Κόρινθος και Ιωνικός
Πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα φιλικών, που δεν θα έχει καμία σχέση μ’ αυτό το οποίο είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό. Την Κυριακή η ομάδα θα δώσει το παιχνίδι Κυπέλλου με το Διαβολίτσι και βεβαίως δεν θα ταξιδέψει στη Ζάκυνθο για το φιλικό με το Λεβάντε, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο, που βάσει ανακοινώσεων θα έπρεπε να παίξει με Παναιγιάλειο, θ’ αγωνιστεί εκτός έδρας με Κόρινθο και Ιωνικό αντίστοιχα.

Δεν εντυπωσίασε κόντρα στον Ολυμπιακό Γυθείου
Νικηφόρο ήταν το φιλικό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Γυθείου, καθώς τα τέρματα των Κερμενίδη και Τορεζάνι αντίστοιχα, διαμόρφωσαν το τελικό 2-0. Στο παιχνίδι έπαιξαν κυρίως αυτοί που δεν αγωνίστηκαν στο Ασπρόχωμα και μπορούμε να πούμε ότι η απόδοσή τους κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε τους λιγοστούς θεατές στο Δημοτικό Στάδιο, κάτι που δεν θα πρέπει να θεωρείται πάντως έκπληξη, μιας και υπάρχει αρκετή κούραση από την προετοιμασία.