Τα… ιδεολογικά του σέβη κατέθεσε ο Παν. Νίκας

Τα… ιδεολογικά του σέβη  κατέθεσε ο Παν. Νίκας

Δοθείσης της ευκαιρίας, με τη χθεσινή επίσκεψη του βουλευτή Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Μάκη Βορίδη, στο Δημαρχείο Καλαμάτας, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας αποφάσισε να «κάμψει» τις μουρμούρες για την κομματική του… ακινησία εν όψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου.
Έτσι, από τη χθεσινή συνάντηση έμεινε στον… αφρό η επισήμανσή του προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι ιδεολογικά ανήκει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. «Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε εσάς και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στο χώρο που ιδεολογικά ανήκει και ο δήμαρχος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας.
Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου, δηλώνοντας ότι ενώ η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε τον αγώνα της με μια πολύ μεγάλη δημοσκοπική διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, το τελευταίο διάστημα φαίνεται αυτή να ανατρέπεται και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει την πρωτιά.
Επίσης, ο κ. Νίκας τόνισε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τις παρεμβάσεις του Μάκη Βορίδη, που ως υπουργός Υποδομών στην κυβέρνηση Παπαδήμου συνέβαλε στην επίλυση μεγάλων ζητημάτων της Καλαμάτας.
Ακόμη, εξήρε τη συμβολή του πρώην υπουργού στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν στην Καλαμάτα, την πορεία και την ανάπτυξή της, όπως η παρέμβασή του για την κατασκευή του περιμετρικού, η χρηματοδότηση προς το Δήμο Καλαμάτας ύψους 250.000, με την οποία έγινε βελτίωση των εισόδων της πόλης και εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών στις διασταυρώσεις Αρτέμιδος και Κλαδά, καθώς και Αρτέμιδος και Λεΐκων, αλλά και ο ρόλος του στην παραχώρηση του κτηρίου της πρώην Καρδιολογικής Κλινικής στο παλιό Νοσοκομείο – νέο Δημαρχείο, όπου θα εγκατασταθεί το Κέντρο Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας.
Κλείνοντας είπε ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας είναι απολύτως χρήσιμος για τον τόπο και την πατρίδα με την εν γένει παρουσία του.
Τέλος, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι θέλει να ελπίζει πως την επομένη των εκλογών θα δημιουργηθεί μια σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα είναι προσηλωμένη στο στόχο για την επανεκκίνηση της οικονομίας και τη σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος. 
Πρόσθεσε δε ότι ο ελληνικός λαός, με την εμπειρία του τελευταίου επταμήνου, θα κάνει στις εκλογές τη σωστή επιλογή καθώς, όπως τόνισε, έχουν καταρρεύσει οι ψευδαισθήσεις και οι ιδεολογικοπολιτικές αντιλήψεις για το πώς μπορεί να βγει η χώρα από την κρίση.
Α.Π.