Τα προσωρινά αποτελέσματα και η διαδικασία για τις ενστάσεις των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 – 2016

Τα προσωρινά αποτελέσματα και η διαδικασία για τις ενστάσεις των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 – 2016

Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
Ενστάσεις μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου
Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στην ιστοσελίδα της τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2015 – 2016, με τους γονείς να έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ενστάσεις από αύριο έως και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου. Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00.
Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων θα καταρτιστούν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων και των απορριφθεισών ανά περιφέρεια και νομό.
Από τη σύζευξη του οριστικού πίνακα κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων με τον οριστικό πίνακα των υπαγχθεισών δομών και με τη βοήθεια μηχανογραφικού συστήματος θα προκύψουν οι πίνακες τοποθέτησης των τέκνων των ωφελουμένων ανά θέση φιλοξενίας στις δομές ανά περιφέρεια και νομό.
Οι συγκεκριμένοι πίνακες θα αναγράφουν τον κωδικό της μητέρας και του παιδιού όσο και τα στοιχεία της αντίστοιχης δομής (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας).
Φέτος οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, αλλά για πρώτη φορά η εφαρμογή θα απαιτεί την εισαγωγή ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Οι οριστικοί πίνακες (για ωφελούμενες και επιλαχούσες μητέρες) θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ την προσεχή Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων μέσω ΕΣΠΑ θα ανακοινώσουν οι Δήμοι τα ονόματα των παιδιών που θα συμμετέχουν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Προσωρινός πίνακας επιλέξιμων δομών στη Μεσσηνία

Χρηστέα Μαρία – ΒΝΣ Μαρίας Χρηστέα – Γεωργαντά «Μικρούπολη», Βρέφη 8 μηνών έως 2,5 ετών (Καλαμάτα)

Χρηστέα Μαρία – ΒΝΣ Μαρίας Χρηστέα – Γεωργαντά «Μικρούπολη», Προνήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση

Μαρία Αδαμοπούλου και ΣΙΑ Ο.Ε. – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Λιλιπούπολη», Προνήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (Καλαμάτα)

Μαρία Αδαμοπούλου και ΣΙΑ Ο.Ε. – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Λιλιπούπολη», Βρέφη 18 μηνών έως 2,5 ετών (Καλαμάτα)

Δήμος Καλαμάτας – Α΄ Δημοτικός Βρεφονηπιακό Σταθμός Καλαμάτας

Δήμος Καλαμάτας – Β΄ Δημοτικός Παιδικός  Σταθμός Καλαμάτας

Δήμος Καλαμάτας – Γ΄ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καλαμάτας

Δήμος Καλαμάτας – Ε΄ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καλαμάτας

Δήμος Καλαμάτας – Ζ΄ Δημοτικός Βρεφονηπιακό Σταθμός Καλαμάτας

Δήμος Καλαμάτας – Η΄ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καλαμάτας

Φώτιος Μπουγάς και ΣΙΑ Ο.Ε. – Εκπαιδευτήρια Μπουγά Βρεφονηπιακός Σταθμός «Οι Μικροί Εξερευνητές», Βρέφη 8 μηνών έως 2,5 ετών (Καλαμάτα)

Φώτιος Μπουγάς και ΣΙΑ Ο.Ε. – Εκπαιδευτήρια Μπουγά Βρεφονηπιακός Σταθμός «Οι Μικροί Εξερευνητές», Προνήπια από  2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (Καλαμάτα)

Κοινωφελές Ίδρυμα  – Παπαδοπούλειο Βρεφοκομείο  Καλαμάτας

Σουμή Μαρία («Ευγενία Β. Ασημάκου») – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Μαρία Σουμή Ασημάκου», Βρέφη 8 μηνών έως 2,5 ετών (Καλαμάτα)

Σουμή Μαρία («Ευγενία Β. Ασημάκου») – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Μαρία Σουμή Ασημάκου», Προνήπια από 2,5  έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (Καλαμάτα)

Γεωργία Παν. Χρονοπούλου – Ελένη  Ηλ. Νικολακέα Ο.Ε. – Παιδικός Σταθμός «Παιχνιδούπολη», Προνήπια από 2,5  έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (Καλαμάτα)

Γεωργία Παν. Χρονοπούλου – Ελένη  Ηλ. Νικολακέα Ο.Ε. – Βρεφικός Σταθμός «Παιχνιδούπολη», Βρέφη 8 μηνών έως 2,5 ετών (Καλαμάτα)

Καλύβα Μάρθα – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Ο Μικρός μας Παιδόκοσμος» (Καλαμάτα)

Φωτοπούλου Ειρήνη – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Σύγχρονη Αγωγή», Βρέφη 8 μηνών έως 2,5 ετών (Καλαμάτα)

Φωτοπούλου Ειρήνη – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Σύγχρονη Αγωγή», Προνήπια από 2,5  έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (Καλαμάτα)

Μανετάκη Χριστίνα – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Παλατάκι», Βρέφη 2 μηνών έως 2,5 ετών (Καλαμάτα)

Μανετάκη Χριστίνα – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Παλατάκι», Προνήπια από 2,5  έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (Καλαμάτα)

Σαραντοπούλου Μαρία – Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «Μια φορά κι έναν καιρό» (Α΄ Βάρδια) (Καλαμάτα)

Σαραντοπούλου Μαρία – Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «Μια φορά κι έναν καιρό» (Β΄ Βάρδια) (Καλαμάτα)

Σταυρούλα και Δημήτριος Πικιός Ο.Ε. – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Το πρώτο μας σχολείο», βρέφη 2 μηνών έως 2,5 ετών (Μεσσήνη)

Σταυρούλα και Δημήτριος Πικιός Ο.Ε. – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Το πρώτο μας σχολείο», Προνήπια από 2,5  έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (Μεσσήνη)

Οργανισμός Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Οιχαλίας – Παιδικός Σταθμός Δωρίου

Οργανισμός Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Οιχαλίας – Παιδικός Σταθμός Διαβολιτσίου

Οργανισμός Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Οιχαλίας – Παιδικός Σταθμός Μελιγαλά

Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας – Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κυπαρισσίας

Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας – Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Φιλιατρών

Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας – Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κοπανακίου

Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας – Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Γαργαλιάνων

Σταματογιαννοπούλου Παναγιώτα – Βρεφονηπιακός Σταθμός «Γελαστή Πολιτεία» (Κυπαρισσία)



Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα και την διαδικασία για τις ενστάσεις των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 – 2016
Συγκεκριμένα η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τους προσωρινούς Πίνακες Κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων αλλά και οι Πίνακες των απορριφθεισών μητέρων ανά Νομό θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: paidikoi.eetaa.gr, σήμερα αργά το απόγευμα

Οσο αφορά τα αποτελέσματα η ΕΕΤΑΑ έχει κάνει γνωστό ότι:
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα
Δείτε εδώ τους πίνακες
Επιλέξτε Νομό ή Δήμο για να δείτε τους αντίστοιχους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών.
Οι δυνητικά ωφελούμενοι εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αλφαβητική σειρά, ανά Δήμο
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο του γονέα και των παιδιών Αντί αυτών εμφανίζονται οι ειδικοί κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ. Ο κάθε γονέας μπορεί να δει τους κωδικούς αυτού και των παιδιών του καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου του, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.
Στην εφαρμογή στα παραπάνω πεδία,θα πρέπει να συμπληρώσετε τον Α.Φ.Μ. σας (υποχρεωτικά) και τον Α.Μ.Κ.Α. (ή αντί του ΑΜΚΑ την Ημερομηνία Γέννησής) σας, που έχετε γράψει στην αίτηση σας, για να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα
Οι αιτούντες μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους – προσωρινά αποτελέσματα – σε ειδική εφαρμογή, που θα αναρτηθεί την ημέρα έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: paidikoi.eetaa.gr.
Η εφαρμογή θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.
Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: paidikoi.eetaa.gr. Διαδικασία ενστάσεων Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών και επί των Πινάκων απορριφθεισών μπορούν να υποβληθούν εγγράφως στους αριθμούς FAX των κατά τόπους γραφείων της ΕΕΤΑΑ. ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησής τους, σύμφωνα με το Υπόδειγμα «Έντυπο Υποβολής Ένστασης», που παρουσιάζεται στο Παράρτημα 2 της παρούσας.
Σε περίπτωση υποβολής ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), η ένσταση υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΥΠΟΒΟΛΗ  ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», για το σχολικό έτος 2015 – 2016. Η υποβολή της ένστασης κατά τον ανωτέρω τρόπο θα πρέπει να γίνει εντός της προθεσμίας που προβλέπεται, ήτοι μέχρι τις 10/9/2015. Για το εμπρόθεσμο της ένστασης, που θα υποβληθεί κατά τον ανωτέρω τρόπο, θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία που πρωτοκολλείται από την ΕΕΤΑΑ.
Ημερομηνίες υποβολής ενστάσεων: 8/9/2015 -10/09/2015
Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι την 10/09/2015 και ώρα 14:00. Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες.
Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.). Στο έντυπο της ένστασης θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και φυσικά να συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό. Ενστάσεις ασαφείς ή δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης δεν θα γίνονται αποδεκτά.
Προσοχή: Στην διαδικασία των ενστάσεων δεν θα γίνεται αποδεκτή ουδεμία αλλαγή στις επιλεγείσες από τις μητέρες δομές.
dikaiologitika.gr