Τραγικό έγκλημα στην Καλαμάτα! – 37χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον αδερφό του!!

Τραγικό έγκλημα στην Καλαμάτα! – 37χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον αδερφό του!!

Μια πραγματική οικογενειακή τραγωδία, συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Καλαμάτα.

Πιο συγκεκριμένα στις 3 τα ξημερώματα σε σπίτι της οδού Καμπύση , που κατοικούσε 4μελής οικογένεια, 37χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ξύπνησε, άρπαξε ένα μαχαίρι, και χωρίς καμία προειδοποίηση επιτέθηκε και κατακρεούργησε τον 40χρονο αδερφό του, με 10 μαχαιριές, την ώρα που αυτός βρισκόταν στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση.
Από τις φωνές σηκώθηκαν οι γονείς τους, και ο 37χρονος επιτέθηκε στον 80χρονο πατέρα του, τον οποίο τραυμάτισε στο πρόσωπο και στα χέρια καθώς και στη μητέρα του, την οποία τραυμάτισε λίγο περισσότερο. Ο πατέρας του, κατάφερε να του πετάξει το μαχαίρι και ο 37χρονος κλειδώθηκε στο δωμάτιο του.
Στο διαμέρισμα έφθασαν δυνάμεις της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της ΟΠΚΕ και ύστερα από επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη ενώ διαπιστώθηκε και ο θάνατος του άτυχου 40χρονου. Ο αδελφοκτόνος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την ανθρωποκτονία στην Καλαμάτα
Συνελήφθη, σήμερα (20.6.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας (1) 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία του 40χρονου αδερφού του.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 38χρονος τραυμάτισε θανάσιμα, με τη χρήση μαχαιριού, τον 40χρονο αδερφό του, ενώ με το ίδιο μαχαίρι, τραυμάτισε και τους ηλικιωμένους γονείς του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύονται.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο 38χρονος και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.