Χωρίς πολλά από τα «δυνατά χαρτιά» κόντρα στο Διαβολίτσι σήμερα η Καλαμάτα

Χωρίς πολλά από τα «δυνατά χαρτιά» κόντρα στο Διαβολίτσι σήμερα η Καλαμάτα

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας, για το σημερινό ματς της γ΄ φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο τον ΑΟ Διαβολιτσίου, που θα διεξαχθεί στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Ο Κώστας Κλάδης θα έχει σίγουρα περισσότερες λύσεις σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Ασπρόχωμα, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία των Ίλιεφ, Κωνσταντινίδη, Παναγιωτόπουλου, ωστόσο η Καλαμάτα θα παραταχθεί και πάλι με σημαντικές απουσίες. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τους Τορεζάνι, Λίππι, Λένγκα, Ζαγοριανό, Θωμά (βρίσκεται στην Ιταλία με την Εθνική ομάδα Άμμου), αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Βούλγαρο επιθετικό Κράστοβτσεφ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν συνολικά 19 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ο ένας θ’ αποκλειστεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Πρόκειται για τους Γκαρμίρη, Διαμαντή, Νινιό, Κακαλή, Καραλή, Ίλιεφ, Πιτσιλή, Δούμουρα, Μπιμιχάκη, Κουντάνη, Καμμένο, Κωνσταντινίδη, Βασιλόπουλο, Νικολόπουλο, Κερμενίδη, Παναγιωτόπουλο, Αθανασόπουλο, Αριστομενόπουλο και Διακουμή.
Στη σύντομη αναφορά του, για το σημερινό παιχνίδι, προς τους ποδοσφαιριστές, ο κ. Κλάδης φρόντισε να μεταφέρει την επιθυμία του για μεγάλη σοβαρότητα αλλά και καλή απόδοση, ζητώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και ίσως μια επιβλητική εμφάνιση, που θα στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
 
Το παλεύει για αμυντικό μέσο
Στα μεταγραφικά, καμία εξέλιξη δεν υπήρξε τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δεν θα πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψει ενίσχυση την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς διοίκηση και τεχνικό τιμ επιζητούν την απόκτηση αμυντικού μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που συγκεντρώνει τα στοιχεία τα οποία επιζητεί ο Κώστας Κλάδης, ωστόσο πολλά θα κριθούν από τη δυνατότητα της ομάδας να φθάσει τα οικονομικά μεγέθη που απαιτούνται για να κλείσει η μεταγραφή.
Ν. Μπ.