Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στις προπονήσεις με αφορμή τη διακοπή για την Καλαμάτα

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στις προπονήσεις με αφορμή τη διακοπή για την Καλαμάτα

ΕΠΑΝΑΣΠΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ

Με εντατικές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλαμάτας, μετά την ήττα από το Άργος που δεν μπορεί παρά να λειτουργήσει ως δημιουργικό ηλεκτροσόκ. Με αφορμή και τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την προσεχή Κυριακή, η έμφαση δίνεται στη φυσική κατάσταση και φυσικά στο τελείωμα των φάσεων που έχουν αποδειχθεί αχίλλειος πτέρνα.
Η προετοιμασία φιλοξενείται στο Στάδιο της Παραλίας, αλλά την Παρασκευή η ομάδα θα αναζητήσει γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, καθώς ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής στην έδρα της Ερμιονίδας θα φιλοξενηθεί σε «πλαστικό».
Το γηπεδικό είναι ένα αρκετά σοβαρό θέμα για την Καλαμάτα, καθώς διαπιστώθηκε και την περασμένη Κυριακή ο χλοοτάπητας στο «Σταύρος Παπαδόπουλος» είναι σε αρκετά κακή κατάσταση. Ωστόσο, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο οι υπεύθυνοι του Μεσσηνιακού θα προχωρήσουν σε συμπληρωματική επανασπορά και η συγκεκριμένη συγκυρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και της εκτός έδρας συνάντησης της Καλαμάτας είναι ευνοϊκή, αφού το γκαζόν θα χρειαστεί περίπου 2 εβδομάδες να προφυλαχθεί.
Χ.Ε.