Μια απόφαση, ουσιαστική, της Δημοτικής Αρχής, για αύξηση κατά 20 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο των τελών στους οικογενειακούς τάφους στο Νεκροταφείο Καλαμάτας, δημιούργησε άνευ λόγου αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης.
Όπως σημείωσε ο εισηγητής του θέματος, δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος για τη λειτουργία του, Παύλος Μπουζιάνης, από την πρώτη στιγμή της θητείας της η Δημοτική Αρχή, με μια σειρά παρεμβάσεων, προσπάθησε να αναβαθμίσει το Νεκροταφείο Καλαμάτας.
Στο πλαίσιο αυτό, από τη μια πλευρά υπάρχουν οικογενειακοί τάφοι εγκαταλελειμμένοι και εστίες μόλυνσης, ενώ, από την άλλη, υπάρχει μια έλλειψη δικαιοσύνης ως προς τα τέλη που πληρώνουν οι πολίτες.
Στην προσπάθειά της η Δημοτική Αρχή να αποκαταστήσει την ισονομία, αποφάσισε την αύξηση των τελών για τους οικογενειακούς τάφους οι οποίοι υπερβαίνουν τα 9 τ.μ. Μια απόφαση δίκαιη, η οποία θα αποκαταστήσει κάποιες… αδικίες στο νεκροταφείο.
Α.Π.
Αύξηση τελών στους οικογενειακούς τάφους στο νεκροταφείο της Καλαμάτας
Δείτε επίσης.
Δ. Πτωχός από Βρυξέλλες: «Ισχυρές Περιφέρειες με περισσότερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους τους»
Μέχρι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Καρδαμύλης η ομαδική εικαστική έκθεση 22 καλλιτεχνών
10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας: Σημαντικές στιγμές που φέρνουν συγκίνηση
Θέατρο: «Ο Τέλειος Φόνος» στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας
Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας: Σύσκεψη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940
Πέθανε ο «Καπετάνιος» Γιώργος Βαρδινογιάννης
Τοποθέτησαν ξανά καφάο σε στενό πεζοδρόμιο
Έργο 1,2 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση της 7ης επαρχιακής οδού Σκάλα – Μελιγαλάς
Τοπικά 16.10.2026, 20:00
Ενεργειακή αναβάθμιση του Πνευματικού Κέντρου με 1.050.000 ευρώ
Τοπικά 16.10.2026, 18:30
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Τοπικά 16.10.2026, 15:58
Όρος για το Ζουμπούλειο και την Ηλέκτρα
Τοπικά 16.10.2026, 15:00
Κανείς δεν τους λυπάται…
Φόρτωση…



