Δε ρισκάρει Κερμενίδη, Παναγιωτόπουλο, αλλά θέλει κάτι και από το Λουτράκι η Μαύρη Θύελλα…

Δε ρισκάρει Κερμενίδη, Παναγιωτόπουλο, αλλά θέλει κάτι και από το Λουτράκι η Μαύρη Θύελλα…

Χωρίς τελικά τους Κερμενίδη, Παναγιωτόπουλο θα ταξιδέψει σήμερα η Καλαμάτα στο Λουτράκι για τον αγώνα με τον τοπικό ΠΑΟ, που θα αρχίσει στις 4 μ.μ. και είναι για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι δύο παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν από την Τετάρτη και το ματς κυπέλλου στη Σπερχογεία κι έτσι ο προπονητής Κώστας Κλάδης προτίμησε να μη διακινδυνεύσει τη συμμετοχή τους και το ενδεχόμενο να παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτός (ακολουθεί ένας ακόμη δύσκολος αγώνες, εντός, με Παναργειακό).
Η απουσία του Κερμενίδη στερεί ένα σημαντικό δημιουργικό εργαλείο από τη Μαύρη Θύελλα, όπως και του Παναγιωτόπουλου που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει κι αυτός επιθετικά, ωστόσο στα χέρια του Κλάδη προστέθηκε την κατάλληλη στιγμή ένα σημαντικό αντίστοιχο εργαλείο, ο Παναγιώτης Τσιμικλής.
Πέρα από αυτό βέβαια και με τον πήχη των προσδοκιών να έχει ήδη ανέβει ως απόρροια του πολύ θετικού ξεκινήματος με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, ισχύει στην περίπτωση της Μαύρης Θύελλας ότι είναι υποχρεωμένη ανεξαρτήτως από πρόσωπα και πράγματα να παίζει για να κερδίζει.
Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι η σημερινή αποστολή είναι εύκολη. Κάθε άλλο, είναι το πρώτο ματς εκτός έδρας και οι παίκτες της Καλαμάτας που θ’ αγωνιστούν θα κληθούν να υπερβάλουν εαυτόν και να αποδείξουν ότι μπορούν να λειτουργούν το ίδιο καλά και μακριά από το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Έχουν μπροστά τους έναν αντίπαλο με ιδιαιτερότητες, ομοιογένεια, πολυπρόσωπη άμυνα και επικίνδυνες αντεπιθέσεις και η Καλαμάτα θα πρέπει να λειτουργήσει άψογα σε όλες τις γραμμές, ελαχιστοποιώντας τα λάθη, αν θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί της, που την έχει φέρει στην κορυφή του 3ου Ομίλου, μαζί με τον Παναρκαδικό. Αντίστοιχα, το Λουτράκι, έχει μια νίκη επί του Βύζαντα Μεγάρων και μια ισοπαλία στη Μανωλάδα.
Η αποστολή της Καλαμάτας θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί και την αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Θωμάς, Διαμαντής, Γκαρμίρης, Ίλιεφ, Δούμουρας, Λένγκα, Νινιός, Καραλής, Καλαγκάνης, Μπινιχάκης, Κουντάνης, Γαλανόπουλος, Λίπι, Τσιμικλής, Βορίλας, Αγγελόπουλος, Κωνσταντινίδης, Βασιλόπουλος, Τορεζάνι, Αθανασόπουλος,Νικολόπουλος.
-Τον αγώνα Λουτράκι-Καλαμάτα θα διευθύνοι οι Μαρκαντωνάτος, Λάττας-Ασημακόπουλος, ΕΠΣ Ηλείας.
Χ.Ε.

Γ’ Εθνική-3ος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
Χθες
ΑΕ Σπάρτης-Κανάρης Νενήτων Χίου 3-0
Σήμερα 4 μ.μ.
Ηρακλής Ψαχνών-ΑΟ Λεβάντε (1 μ.μ.)
Παμβουπρασιακός-Αιολικός (1 μ.μ.)
ΠΑΟ Λουτρακίου-Καλαμάτα
Χαλκίδα-Παναρκαδικός
Παναργειακός-Δόξα Ν. Μανωλάδας
Ερμιονίδα-Βύζας Μεγάρων