Δρομολογούνται εξελίξεις στη μείζονα μειοψηφία της Μεσσήνης;

Δρομολογούνται εξελίξεις  στη μείζονα μειοψηφία της Μεσσήνης;

Εξελίξεις στους κόλπους της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης φαίνεται να δρομολογεί η απόρριψη από το Συμβούλιο της Επικρατείας της αίτησης αναίρεσης που είχε υποβάλει ο επικεφαλής του συνδυασμού, Στ. Αναστασόπουλος, κατά της απόφασης του Εκλογοδικείου.
Πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, αναφέρουν πως συναντήθηκαν την Παρασκευή τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού, χωρίς να ληφθούν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία που θα ακολουθηθεί μετά τις συγκεκριμένες εξελίξεις. 
Μάθαμε, επίσης, ότι δόθηκαν γενικές κατευθύνσεις ως προς τους τομείς που θα ασκείται αντιπολίτευση, προκειμένου να μην υπάρχει αλληλεπικάλυψη «αρμοδιοτήτων», ενώ όπως αποφασίστηκε, η συνάντηση θα επαναληφθεί πολύ σύντομα, προκειμένου να είναι παρόντες όλοι οι αιρετοί του συνδυασμού.
Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο και για ακροθιγή συζήτηση της επιστολής που έστειλε μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης προς τον τέως δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης, Στάθη Αναστασόπουλο, ο τέως αντιδήμαρχος Ι. Τσούσης για τη διακρίβωση των αιτίων που οδήγησαν στην ήττα του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές. Εκεί, υπήρξε δυσθυμία, αλλά διατυπώθηκαν απόψεις υπέρ της συζήτησης.
Μας μεταφέρθηκε ακόμη πως είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στη θέση του ο κ. Αναστασόπουλος ή θα αποχωρήσει. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τον θέλει να παραμένει, αλλά στην αντίθετη περίπτωση θα τεθεί θέμα διαδοχής, που πιθανόν να επιφέρει εσωστρέφεια στους κόλπους της παράταξης.
Χ.Χ.