Εντυπωσιακές νίκες της Μεσσηνίας κόντρα στην Αρκαδία

Εντυπωσιακές νίκες της Μεσσηνίας κόντρα στην Αρκαδία

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣΜ, καθώς επικράτησαν με 5-0 των αντίστοιχων συγκροτημάτων της Αρκαδίας χθες στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στον Κορδία.
 
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Η Μεικτή ομάδα Παίδων Μεσσηνίας θριάμβευσε με 5-0 της Αρκαδίας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 11ου ομίλου.
Η Μεικτή της Ένωσής μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και εκτός από τα 5 γκολ έχασε ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες.
Τα γκολ σημείωσαν οι Γιώργος Κωστέας (12΄ με ωραίο πλασέ), Περικλής Δημητρίου (17΄ και 24΄ με σουτ), Γιώργος Χαρλέπας (65΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χρήστου Λαμπρόπουλου) και Γιώργος Στασινόπουλος (75΄ με σουτ).
Το ματς σφύριξε ο Γιάννης Κουτσαναστάσης από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ βοηθοί ήταν οι Δημήτρης Γιαννόπουλος και Γιάννης Γιαννέτσος από την ίδια Ένωση.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ (Παναγιώτης Δρούγας, Θεόδωρος Ασημακόπουλος): Ε. Καραχάλιος, Μωραγιάννης, Οικονομέας (57΄ Δημητρακόπουλος), Κ. Παπαθεοδωρίδης, Νικολακόπουλος (67΄ Μεϊντάνης), Χαρλέπας, Ζαχαριάς (57΄ Τσιγαρίδης), Δημόπουλος (52΄ Λαμπρόπουλος), Κωστέας (67΄ Βρυώνης), Δημητρίου, Στασινόπουλος.
ΑΡΚΑΔΙΑ (Βασίλης Λιώρης): Θεοδοσόπουλος, Πουτσέλας (62΄ Αλαμανιώτης), Γ. Καρασούλος, Ζαφειρίου (62΄ Μένης), Αδαμόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μιχόπουλος, Καραμάνης, Τζήλος, Χατζόπουλος (41΄ Ορφανόπουλος), Δαύρο ς(35΄ λ. τρ. Κοψαύτης).
–          Γιατρός αγώνα ήταν ο Γιάννης Στεφανούρης.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 1 αγώνα)
1. Μεσσηνία    5-0       3
2. Αρκαδία      0-5       0
3. Λακωνία      –           –
* Ρεπό έχει κάνει η Λακωνία.
 
 
ΟΙ ΝΕΟΙ
Η Μεικτή ομάδα Νέων Μεσσηνίας επιβλήθηκε με 5-0 της Αρκαδίας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 11ου ομίλου.
Τα γκολ σημείωσαν οι Αλέξανδρος Παπαδήμος (7΄ με φοβερό σουτ, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Νίκου Συρμπόπουλου), Γιάννης Σαρδέλης (23΄ με κεφαλιά η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Νίκου Γκαύρου έπειτα από κόρνερ του Νέστορα Μπάκα), ο Χρήστος Δικαίος (40΄ μ’ αυτογκόλ προσπάθησε ν’ απομακρύνει την μπάλα έπειτα από κόρνερ του Νέστορα Μπάκα), ο Διονύσης Θεοχαρόπουλος (83΄ με σουτ, έπειτα από γύρισμα του Ορέστη Αντεμάι) και Διονύσης – Παναγιώτης Σαραντόπουλος (85΄ με πλασέ, πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Γιάννη  Κωνσταντά σ’ εκτέλεση πέναλτι του Ορέστη Αντεμάι – ανατροπή του ίδιου από τον Μιχάλη Καρασούλο).
Τον αγώνα σφύριξε ο Δημήτρης Γιαννόπουλος από την ΕΠΣΜ, ενώ βοηθοί ήταν οι Γιάννης Κουτσαναστάσης και Γιάννης Γιαννέτσος από την ίδια Ένωση.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ (Παναγιώτης Δρούγας, Θεόδωρος Ασημακόπουλος): Μπαχράμης, Συρμπόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Μπαζάνης, Ι. Καραχάλιος (52΄ Σαραντόπουλος), Αντεμάι, Παπαδήμος, Σαρδέλης (67΄ Β. Παπαθεοδωρίδης), Μπάκας (62΄ Κάππος).
ΑΡΚΑΔΙΑ (Βασίλης Λιώρης): Κωνσταντάς, Γκαύρος, Σακελλαράκης, Δικαίος, Μ. Καρασούλος, Μπουλούγαρης, Δολιανίτης (46΄ Κ. Δικαίος), Τσεμπελής, Δράνιας (70΄ Σεφέρης), Καλογερόπουλος, Τσουμπλέκας.
–          Γιατρός αγώνα ήταν ο Γιάννης Στεφανούρης.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 1 αγώνα)
1. Μεσσηνία 5-0         3
2. Αρκαδία 0-5            0
3. Λακωνία      –           –
Ρεπό έχει κάνει η Λακωνία.
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 4 Νοεμβρίου)
Λακωνία – Μεσσηνία
Ρεπό: Αρκαδία
 
–          Κοντά στις Μεικτές ομάδες της  ΕΠΣΜ βρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς, ο σκάουτερ της Ένωσης Αλέκος Τσατάς και φυσικά τα μέλη του Δ.Σ. και υπεύθυνοι των ομάδων Παίδων και Νέων Κώστας Κανελλόπουλος, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.
–          Koντά στις Μεικτές της ΕΠΣ Αρκαδίας βρέθηκαν οι Γιώργος Κουρούσιας, Γιώργος Μπιρμπίλης.
–          Στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία διακρίναμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Λεωνίδα Οικονομίδη, τον γενικό γραμματέα Αντώνη Τουρλομούση, τον Καλαματιανό Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας Παίδων Βασίλη Γεωργόπουλο, τον παλιό διεθνή ποδοσφαιριστή και σκάουτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς Γιώργο Αμανατίδη, τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΜ Χρήστο Κότσαρη, Παναγιώτη Μανωλόπουλο και αρκετούς προπονητές τοπικών ομάδων (όπως τον Αντώνη Μαυρέα, τον Λάκη Σπάλα, τον Λεωνίδα Μούργο, τον Παναγιώτη Μπιζίμη, τον Πέτρο Δημόπουλο, τον Αλέκο Δέδε, τον Τάκη Καλόμαλο, τον Χρήστο Πλάγο και τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο).