Επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Καλαμάτα

Επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης στην  Καλαμάτα

Τάξη στην αναρχία με τους χώρους στάθμευσης που επικρατούν στην οδό Νέδοντος, αλλά και ευκαιρία να…φουσκώσει το ταμείο του δήμου Καλαμάτας, προσπαθεί να προωθήσει η Δημοτική Αρχή, με την επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης επί της οδού Νέδοντος.
Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο, Δημήτρη Δημόπουλο, “στο ανατολικό τμήμα της οδού Νέδοντος, μεταξύ των οδών Γιατράκου και Κροντήρη, οι θέσεις της ελεγχόμενης στάθμευσης υφίστανται μέχρι το μέσο της οδού Κροντήρη. Στη συνέχεια υπάρχει απαγόρευση στάθμευσης.
Επειδή παρατηρείται ότι πολλοί πολίτες νομίζοντας ότι υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση σε όλο το μήκος της παραπάνω οδού, σταθμεύουν παρανόμως τα οχήματά τους. Ταυτόχρονα το πλάτος της οδού Νέδοντος, μεταξύ ων οδών Γιατράκου και Κροντήρη επιτρέπει την επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης μέχρι όλο το μήκος της οδού.
Για τους παραπάνω λόγους, η Δημοτική Αρχή προτείνει την επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης στο ανατολικό τμήμα της οδού Νέδοντος, μεταξύ των οδών Γιατράκου και Κροντήρη, κατά πέντε (5) θέσεις στάθμευσης και μέχρι την ράμπα των ΑμεΑ. Η υλοποίηση της παραπάνω ρύθμισης θα γίνει με κατάλληλη κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση”.
Το θέμα θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, όπου και αναμένεται να υιοθετηθεί η παραπάνω πρόταση.
Α.Π.