Ζητείται εθελοντής για ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο Βρότσλαβ της Πολωνίας

Ζητείται εθελοντής για ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο Βρότσλαβ της Πολωνίας

Την ευκαιρία σε ένα άτομο ηλικίας 18 -30 ετών να συμμετάσχει σε ήδη εγκεκριμένο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, προσφέρει η οργάνωση νεολαίας Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων.
Πρόκειται για το πρόγραμμα ERASMUS+/KA1 MOBILITY OF YOUNG PEOPLE/EUROPEAN VOLUNTARY SERVICE, που έχει τίτλο: Multicultural Language Cafe in Semper Avanti. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 12 μήνες. Θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο του 2015 και θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2016.
Οργανισμός υποδοχής είναι: Semper Avanti (semperavanti.org/) και η σελίδα του οργανισμού στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Stowarzyszenie-Semper-Avanti/259497943629?fref=ts.
Γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά και θέμα: Εθελοντισμός / Ενεργή συμμετοχή / Πολιτισμός / Νεολαία.
Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως τα έξοδα διαμονής και διατροφής, συντονισμού, εσωτερικών μετακινήσεων, δραστηριοτήτων κ.λπ., καθώς και 275 ευρώ από τα έξοδα του ταξιδίου από την Ελλάδα στην Πολωνία με επιστροφή.
Επιπλέον, οι εθελοντές καλύπτονται με πλήρη ιδιωτική ασφάλιση, καθώς εντάσσονται στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης ατόμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επισκεφθούν το σύνδεσμο: http://www.ngokane.org/index.php/el/europeanunionprogramsgr/item/29-prosklisi-symmetoxis-se-programma-evropaikis-ethelontikis-ypiresias-stin-polonia-gia-1-xrono-sept-2015-sept-2016.