Νίκες για Καλαμάτα 80 στους άντρες και Άκριτα στις γυναίκες στην πρεμιέρα της Α2


Σήμερα στο Κλειστό οι άνδρες του Ακρίτα 

Αρχή με νίκη στην Αργυρούπολη η Καλαμάτα ‘80 
Ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών έκανε η Καλαμάτα ’80 που κέρδισε στην Αργυρούπολη την τοπική ομάδα με 1-3 σετ (19-25, 27-25, 20-25, 22-25). Ο προπονητής Χρήστος Δημητρακόπουλος ξεκίνησε στην αρχική 6άδα τους Αποστολόπουλο, Κακαλέτρη, Μάνα, Ντάκουρη, Κωτσάκη, Μανιατέα, λ. Εξαρχέας, ενώ στη διάθεσή του ήταν ακόμη οι Μπεσσής, Μπουσούνης, Βλάσσης, Γρ. και Δ. Σκαρτσίλης.
  
Νίκησαν στο τάι μπρέικ οι γυναίκες του Ακρίτα 
Νίκη στο 5ο σετ πέτυχε ο Ακρίτας στη Νέα Ιωνία στην πρεμιέρα της Α2 βόλεϊ των γυναικών. Το συγκρότημα που προπονεί φέτος ο Μπάμπης Μυτσκίδης θα μπορούσε να πάρει ακόμα και ολόκληρο το 3ποντο, όμως επηρεάστηκε από το άγχος.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Μαντούδη, Ορφανέα, Καραχάλιου, Ιωσηφίδου, Πανταζοπούλου, Χάσκου, Δεδούση, Νικολακοπούλου, Κουκούτση, Νιάρχου, Παυλέα και Κατσαρού.
 
Σήμερα στο Κλειστό οι άνδρες του Ακρίτα 
Η ανδρική ομάδα του Ακρίτα θα σπάσει το …ρόδι των αναμετρήσεων στην Καλαμάτα για το πρωτάθλημα της Α2. Θα υποδεχθεί στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας την ΕΑ Πατρών, στην παρθενική του συμμετοχή στην κατηγορία. Η ατμόσφαιρα προβλέπεται γιορτινή και οι υπεύθυνοι του συλλόγου καλούν τους φίλους του βόλεϊ να συμμετάσχουν…