Ο Happy Travveller ανακαλύπτει την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία (βίντεο)

Ο Happy Travveller ανακαλύπτει την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία (βίντεο)

Αυτή την εβδομάδα ο Happy Traveller οργώνει τη Μεσσηνία και ανακαλύπτει τα πιο όμορφα μέρη της. Δοκιμάζει κορυφαία Μεσσηνιακά προϊόντα και πεντανόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ!
Ξεκινάει από το κέντρο της πόλης και συνεχίζει με εξορμίσεις στα καλύτερα σημεία της ευρύτερης περιοχής σε ένα μοναδικό Road Trip που θα σας κάνει να νιώθετε πως ταξιδεύετε μαζί του!
Το ταξίδι του Happy Traveller στην Καλαμάτα ξεκινάει και οι τοποθεσίες που θα επισκεφθεί πρόκειται να μαγέψουν.
Το οδοιπορικό αρχίζει κάπου εκεί στο Κάστρο της Καλαμάτας χαρίζοντας πολλές πληροφορίες για αυτό και όμορφες εικόνες.
Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο κέντρο της πόλης και στην παλιά πόλη. Βλέπουμε την εκκλησία των Αποστόλων και πηγαίνουμε για φαγητό στο πιο in bistro της πόλης.
Στη συνέχεια ο ΕΥΤΥΧΗΣμένος ταξιδιώτης κατευθύνεται πως το Πάρκο του ΟΣΕ και έπειτα πηγαίνει για water sports που ξέρετε πως τα λατρεύει.
Η βραδινή βόλτα είναι επιτακτική ανάγκη στην Καλαμάτα και ο Ευτύχης δεν την παραλείπει λίγο πριν πάει να ξεκουραστεί.
Η επόμενη μέρα ξεκινάει στην Πύλο και την Φοινικούντα και έπειτα πηγαίνει στον Πολύλοφο και την γιορτή Σύκου. Η Βοϊδοκοιλιά είναι απαραίτητη στάση για κάθε ταξιδιώτη που σέβεται τον εαυτό του και έτσι ο Ευτύχης βουτάει στα καταγάλανα νερά της. Στην Γιάλοβα κάνει μια στάση για εκλεκτό φαγητό στο καλύτερο εστιατόριο της περιοχής και έπειτα συνεχίζει για Γαργαλιάνους, Μαράθι και Κυπαρισσία.
Το επεισόδιο κλείνει με το κάστρο της Κυπαρισσίας και το φανταστικό ηλιοβασίλεμα, καθώς και με την επιστροφή αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη!

Το Σάββατο 17/10 στις 5μμ στον ΣΚΑΙ!