Περιμένει Κερμενίδη ο Κλάδης ενόψει Λουτρακίου

Περιμένει Κερμενίδη ο Κλάδης ενόψει Λουτρακίου

Με προπονήσεις, αλλά και βιντεοθεραπεία κύλησαν οι τελευταίες ημέρες προετοιμασίας στην Καλαμάτα, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Λουτράκι για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Έτσι, ο προπονητής Κώστας Κλάδης έχει πλήρη εικόνα του αντιπάλου και θα προσαρμόσει ανάλογα την τακτική του, για να αντιμετωπίσει τα τρωτά του ΠΑΟ και να εκμεταλλευθεί παράλληλα τις αδυναμίες του.
Από την άλλη, ο «πονοκέφαλος» που ονομάζεται Κερμενίδης θα ξεκαθαρίσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, δηλαδή μετά την σημερινή τελευταία πρωινή προπόνηση στο Στάδιο. Ο έμπειρος μέσος που είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Μαύρης Θύελλας φέτος έχει ένα χτύπημα στο γόνατο. Αντίθετα, στην αποστολή θα είναι ο Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Τσιμικλής και όπως έδειξε στο κύπελλο την Τετάρτη στη Σπερογεία σε εξαιρετική κατάσταση και αγωνιστική διάθεση.

Σήμερα Σπάρτη-Κανάρης
Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής θα ανοίξει σήμερα από την Σπάρτη. Η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. τον Κανάρη Νενήτων.

Ο Time FM και στο Λουτράκι

Αν και αρκετοί φίλαθλοι της Μαύρης Θύελλας ετοιμάζουν εξόρμηση στο Λουτράκι, οι πολυάριθμοι υπόλοιποι που θα θελήσουν να έχουν άμεση εικόνα της εξέλιξης της αυριανής αναμέτρησης θα έχουν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να συντονιστούν στο Time FM (90,9). Ο καλαματιανός ραδιοσταθμός θα μεταδώσει ζωντανά και το τρίτο παιχνίδι της τοπικής μας ομάδας που είναι και το πρώτο εκτός έδρας, με τον Πέτρο Αλάμαρα και πάλι στο μικρόφωνο.