Στηρίζει Τζιτζικώστα για πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία ο Μίλτος Χρυσομάλλης

Στηρίζει Τζιτζικώστα για πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία ο Μίλτος Χρυσομάλλης

Με δελτίο τύπου, ο Πολιτευτής Μεσσηνίας, αναπληρωτής γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού  και μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης, έκανε γνωστό ότι θα στηρίξει για πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία την υποψηφιότητα του Απόστολου Τσιτζικώστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Παράταξή μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της και η βαθιά πολιτική διαδικασία της εκλογής νέου Προέδρου αποτελεί την αφετηρία στο δρόμο των μεγάλων προκλήσεων, στον οποίο θα βαδίσουμε το επόμενο διάστημα.

    Η Νέα Δημοκρατία πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να επανασυνδεθεί με την κοινωνία διεκδικώντας να εκφράσει, όλους εκείνους, τους πολλούς, που απογοητευμένοι επιλέγουν συνειδητά την αποχή.

    Καλούμαστε να χτίσουμε ένα σύγχρονο, ανοιχτό κόμμα που θα λειτουργεί με αξιοκρατία, διάλογο και συλλογικότητα στη βάση της ισότιμης συμμετοχής όλων των στελεχών.

    Καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη της ιδεολογίας, απέναντι στις παλιές ιδεοληψίες και το νέο λαϊκισμό που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στη χώρα.

    Οφείλουμε να δώσουμε διέξοδο στη νέα γενιά, τη γενιά μου, που θέλει να τολμήσει και να δημιουργήσει, όμως βιώνει τον απόλυτο αποκλεισμό.

    Σε αυτές τις προκλήσεις καλούμαστε να απαντήσουμε, αυτές τις μάχες καλούμαστε να κερδίσουμε.

    Τώρα, είναι η ώρα να τολμήσουμε, να αλλάξουμε για να κερδίσουμε.

    Η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα για τη Νέα Δημοκρατία και την επαναπροσέγγισή μας με την κοινωνία. Είναι η υποψηφιότητα που μπορεί να απαντήσει σε  όλες τις παραπάνω  προκλήσεις, γι’ αυτό και τη ΣΤΗΡΙΖΩ.

    Σέβομαι και τιμώ όλους τους υποψήφιους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας τόσο για την προσφορά τους στην παράταξη μας, όσο και για το γεγονός ότι αποτελούν τους εγγυητές της ενότητας. Όλοι μαζί προχωράμε στην επόμενη ημέρα.