Βόλεϊ: Ήττες για άνδρες Καλαμάτα ’80- γυναίκες του Ακρίτα και Μεσσηνιακού, σήμερα οι άνδρες του Ακρίτα


ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80
Η ΕΑ Πατρών «έκλεψε» δύο βαθμούς από το Κλειστό
 
Αν και η Καλαμάτα ’80 είχε τον έλεγχο του χθεσινού αγώνα με την ΑΕ Πατρών που διεξήχθη στο Κλειστό της Παραλίας για την 3η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των ανδρών οι Αχαιοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη με 2-3 σετ. Κάτι οι απουσίες των Αποστολόπουλου, Μπλάουελ και Γιατράκου, κάτι το πάθος των Αχαιών, κάτι τα λάθη της τοπικής μας ομάδας οδήγησαν σε αυτή την απώλεια των δύο βαθμών που σίγουρα με λίγη προσοχή θα μπορούσαν να μην …χαριστούν.
Τα σετ έχουν ως εξής: 19-25, 25-11, 25-21, 23-25, 16-18.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: Μπουσούνης, Μανιατέας, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Κακαλέτρης, Μάνα, Εξαρχέας λ., Μπεσσής, Γρ. Σκαρτσίλης, Δ. Σκαρτσίλης, Βλάσσης.
 
 
 
Κακή εμφάνιση και ήττα από τον Ιωνικό για τις γυναίκες του Ακρίτα
 Το καλό ξεκίνημα και η κατάκτηση του 1ου σετ δεν προμήνυαν τίποτα από την καταστροφική συνέχεια που είχε ο χθεσινός αγώνας στην Αθήνα για τη γυναικεία ομάδα του Ακρίτα. Τα κορίτσια του Μπάμπη Μυτσκίδη αφού έχασαν το 2ο με 25-20 στη συνέχεια παραδόθηκαν …άνευ όρων στον Ιωνικό που με 25-09, 25-10 πήρε μια ανέλπιστα εύκολη νίκη.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Πανταζοπούλου, Χάσκου, Καραχάλιου, Νικολακοπούλου, Κουκούτση, Ορφανέα, Δεδούση, Μαντούδη, Ιωσηφίδη, Παυλέα, Κατσαρού, Νιάρχου.
 
 
ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ 
Πρώτη φορά κομπλέ ο Ακρίτας

 Το τρίτο του παιχνίδι για την Α2 βόλεϊ των ανδρών θα δώσει σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας ο Ακρίτας Καλαμάτας. Θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Χαλκίδας και για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να στηριχθεί σε όλες του δυνάμεις για να κυνηγήσει την πολυπόθητη νίκη, που αν όλα πάνε καλά θα έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς θα είναι η πρώτη στις εθνικές κατηγορίες.
Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και αυτή τη φορά ο φίλαθλος κόσμος.
 
 
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ο Πανιώνιος «λύγισε» και τον Μεσσηνιακό
 
Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε χθες ο Μεσσηνιακός στο Κλειστό της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των γυναικών. Η καλαματιανή ομάδα υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, αν και κατόρθωσε να κερδίσει το 2ο σετ και να διεκδικήσει το 3ο. Αναλυτικότερα: τα σετ έχουν ως εξής: 25-16, 25-22, 23-25, 25-14.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Φωτεινάκη, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Παναγοπούλου, Μπεσή, Σπανού, Τζούλου, Ζερίτη, Σαμπάτη, Μπούνα, Χειλαδάκη, Αντωνοπούλου.