Δημοπρατείται η διαμόρφωση θέσης θέας στην Πύλο


Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στις 10.00 το πρωί, θα ολοκληρωθεί η υποβολή των προσφορών από τους ενδιαφερόμενους εργολάβους για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση θέσεως θέας στην είσοδο της Πύλου», σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλου – Νέστορος, καθορίζοντας τους όρους της δημοπρασίας.
Ο προϋπολογισμός, με αναθεώρηση και ΦΠΑ, ανέρχεται σε 34.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013».
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο Πύλου.
Τα απαιτούμενα έντυπα διατίθενται από το Δήμο Πύλου-Νέστορος, πληροφορίες Αγγελική Βοντίτσου, τηλ. 27233 60249, ή από το site του (www.pylosnestor.gr).
Το έργο θα εκτελεστεί στην είσοδο της Πύλου, παραπλεύρως της εθνικής οδού Πύργου –
Μεθώνης. Με αυτό θα μετατραπεί το υφιστάμενο πετρόκτιστο «Π» σε μία υπερυψωμένη προβλήτα που θα διεισδύει στη θάλασσα. Θα κατασκευαστεί πέργκολα, στο πάτωμα της οποίας θα τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο. Θα καθαιρεθεί τμήμα του ήδη υπάρχοντος στηθαίου και θα αντικατασταθεί από στηθαίο απλού σχεδίου από λάμα. Θα τοποθετηθεί μαρμάρινη στήλη σε βάθρο, που θα φέρει το όνομα της Πύλου, καθώς και το σήμα του Δήμου (γρύπας).
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 30 ημερολογιακές ημέρες
και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.