Διαμαρτυρία εργαζομένων αύριο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Διαμαρτυρία εργαζομένων αύριο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή, στις 12.00 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το Σωματείο Εργαζομένων στη Ν.Μ. Κυπαρισσίας και καλεί όλο το λαό της Τριφυλίας να συμμετάσχει μαζικά.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου του Σωματείου αναφέρεται: «Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες της Τριφυλίας για τα προβλήματα κατά την αναδιαρρύθμιση του ισογείου του νοσοκομείου μας, τονίζοντας ότι οι εργασίες έχουν σταματήσει και δεν ξέρουμε το γιατί. Η όποια καθυστέρηση του έργου έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών, αφού εν όψει χειμερινής περιόδου η εξυπηρέτηση των πολιτών συναντάται σε χώρες του τρίτου κόσμου. Καλούμε όλο τον τριφυλιακό λαό να συμμετέχει στη διαμαρτυρία που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας στις 27-11-2015 και ώρα 12:00 μ.
Αγωνιζόμαστε: Για την άμεση λύση των προβλημάτων που δημιουργούν την καθυστέρηση του έργου. Απαιτούμε το νοσοκομείο να λειτουργήσει επαρκές και αυτόνομο. Να παρέχουμε αξιοπρεπή δημόσια υγεία. Κατάργηση αριστερών και δεξιών μνημονίων. Χρηματοδότηση των μονάδων υγείας. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Ένταξη στα Β.Α.Ε. Πληρωμή όλων των δεδουλευμένων χωρίς περικοπές. Αποτροπή ψήφισης των εφαρμοστικών νόμων του μνημονίου 3. Ανάκτηση των απωλειών».