Δυναμικές πορείες πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα (φωτογραφίες και βίντεο)


Με τέσσερις συγκεντρώσεις και 3 τελικά πορείες ολοκληρώθηκαν στην Καλαμάτα οι κινητοποιήσεις για την πανελλαδική απεργία της 12ης Νοεμβρίου.
 Στης πλατεία 23ης Μαρτίου συγκέντρωση είχε το ΠΑΜΕ, στο σημείο έφθασαν και πολλά τρακτέρ από τη Μεσσήνη και με πορεία μέσω της οδού Αριστομένους έφθασαν στο κτήριο της ΔΕΗ όπου υπήρξε ένταση αφού ζητούσαν από τους υπεύθυνους να σταματήσουν τις διακοπές ρεύματος.
Στο Δημαρχείο είχε δοθεί το δεύτερο ραντεβού που είχαν οργανώσει μαθητές, τα αιτήματα των μαθητών αφορούσαν την κατάσταση που επικρατεί στην παιδεία και στα σχολεία της πόλης, οι μαθητές αφού έκαναν πορεία στο κέντρο της Καλαμάτας ολοκλήρωσαν τη διαμαρτυρία τους στο Δημαρχείο.
Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας πραγματοποίησε συγκέντρωση κάτω από τα γραφεία της, στον πεζόδρομο της Αριστομένους αλλά με μικρή συμμετοχή.
Τέλος στο εργατικό κέντρο υπήρξε το τρίτο μέτωπο με την συγκέντρωση που είχε οργανώσει το Εργατικό Κέντρο, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, σειρά σωματείων, η Λαϊκή Ενότητα και στην ίδια πορεία συμμετείχε και η Ανοιχτή Συνέλευση.
 
 

https://youtu.be/YOWbwG-U1pg

https://www.youtube.com/watch?v=OG14-i2mqaE