Ιδρύθηκε και θα λειτουργήσει Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Τριφυλία

Ιδρύθηκε και θα λειτουργήσει  Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Τριφυλία

Ιδρύθηκε και σύντομα θα λειτουργήσει στο Δήμο Τριφυλίας Κοινωνικό Παντοπωλείο, στηριζόμενο κατά κύριο λόγο στις δωρεές και χορηγίες πολιτών, επιχειρήσεων, επαγγελματιών, συλλόγων, σωματείων και ιδρυμάτων. Το δε Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Προστασίας λειτουργεί ως κόμβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίμων και των οικονομικά αδυνάμων πολιτών – αποδεκτών, δημιουργώντας «γέφυρες» αλληλεγγύης.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «για να ανταποκριθούμε στη στήριξη αδύναμων οικονομικά οικογενειών έχουμε την ανάγκη της δικής σας προσφοράς. Στηρίζουμε ήδη περίπου 300 οικογένειες.
Τη φετινή ελαιοκομική περίοδο, την ευλογία της τριφυλιακής γης, με ελαιουργική παράδοση αιώνων, ας την αξιοποιήσουμε με αισθήματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Συγκεντρώνουμε ελαιόλαδο ως βασικό είδος διατροφής. Ακόμη και η πιο μικρή ποσότητα ελαιολάδου μάς είναι απαραίτητη. Αφήστε την ευγενική προσφορά σας στο ελαιοτριβείο. Με αμεσότητα και χωρίς κανένα διαχειριστικό κόστος για το δωρητή, μπορούμε όλοι να συμβάλουμε, ώστε κανένας άνθρωπος να μη νιώθει κοινωνικά και οικονομικά αποκλεισμένος».