«Καθαρή» νίκη στη Γλυφάδα ο Μεσσηνιακός

«Καθαρή» νίκη στη Γλυφάδα ο Μεσσηνιακός

Την εξαιρετική του πορεία συνέχισε χθες στη Γλυφάδα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού, κερδίζοντας με 3-0 σετ την Ευρυάλη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η καλαματιανή ομάδα μετράει τρεις νίκες και μόλις μια ήττα από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο, ενώ έχει έναν αγώνα λιγότερο σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες του 2ου υποομίλου του 1ου Ομίλου (είχε ρεπό στην πρεμιέρα).
Η ομάδα της Γωγώς Σουρή αντιμετώπισε με τη δέουσα σοβαρότητα ένα παιχνίδι που κατατάσσεται στα θεωρητικά εύκολα και πήρε αυτό που ήθελε χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ή απώλειες. Τα σετ μαρτυρούν την κυριαρχία της καλαματιανής ομάδας και διαμορφώθηκαν ειδικότερα ως εξής: 18-25, 17-25, 20-25.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Φωτεινάκη, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Παναγοπούλου, Σπανού, Τζούλου, Ζερίτη, Σαμπάτη, Μπούνα, Χειλαδάκη, Μπαξιβανάκη, Κουτσουροπούλου.

Ψυχάρα τα κορίτσια του Ακρίτα πήραν βαθμό στην Παλλήνη!

Τις αγωνιστικές τους ικανότητες, αλλά κυρίως τον …τσαμπουκά τους έδειξαν τα κορίτσια του Ακρίτα στην Παλλήνη, εξασφαλίζοντας έναν βαθμό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας βόλεϊ. Το ισχυρό αθηναϊκό συγκρότημα που μετράει μόλις μια ήττα σε 5 παιχνίδι ξεπέρασε την πίεση της καλαματιανής ομάδας παίρνοντας το 1ο σετ με 25-23 και …δια περιπάτου το 2ο με 25-14. Κάπου εκεί όμως μίλησε η καλαματιανή ψυχή της ομάδας που προπονεί ο Μπάμπης Μυτσκίδης και με κορυφαία τη 17χρονη λίμπερο Δήμητρα Παυλέα, αφού μείωσε με 23-25, ισοφάρισε με καταιγιστικό τρόπο το παιχνίδι με 10-25 στο 4ο σετ! Δυστυχώς η προσπάθεια δεν ήταν ανάλογη συνέχεια στο τάι μπρέικ το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχες με 15-10, μαζί με τους δύο βαθμούς της νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλαματιανή πλευρά εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία του κ. Τουμπανάκη και της κας Λιδωρακιώτη.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Ιωσηφίδου, Χάσκου, Νιάρχου, Δεδούση, Καραχάλιου, Νικολακοπούλου (αρχική 6άδα), Παυλέα λ., Πανταζοπούλου, Μαντούδη, Κουκούτση, Κατσαρού, Κοτσώρη, Ορφανέα.