Και η Καλαμάτα ’80 υποκλίθηκε στον Ηρακλή Χαλκίδας… (φωτογραφίες)


Η Καλαμάτα ’80 δεν κατάφερε να βρει χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας τον καλό της εαυτό και υποκλίθηκε με τη σειρά της στον Ηρακλή Χαλκίδας, ο οποίος συνεχίζει πρωτοπόρος στον 2ο Όμιλο της Α2 βόλεϊ των ανδρών. Τα σετ είναι ενδεικτικά της εικόνας του παιχνιδιού και διαμορφώθηκαν ως εξής: 19-25, 17-25, 17-25.
Διαιτητές: Σαραβελάκης-Καψάσκης
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Χρήστος Δημητρακόπουλος-Αντώνης Κάτσος): Μπουσούνης, Μπλάουελ, Γ. Σκαρτσίλης, Μανιατέας, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Κακαλέτρης, Μάνα, Δ. Σκαρτσίλης, Μπεσής, Βλάσης, Εξαρχέας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σπύρος Γκολίτσης-Γιάννης Καρκάλης): Φωτιάδης, Αλεξάκης, Κολτσιάκης, Φίνος, Κουτρουμάνος, Γεωργόπουλος, Γκόρτσιανουκ, Αδαμόπουλος, Αντιφάκος, Μάγγος, Κοντοστάθης.

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας

ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΑΚΗ-ΤΣΩΝΗ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ

Στις 6 μ.μ. ο Ακρίτας υποδέχεται τον Κόροιβο

Την πρώτη νίκη της (σύντομης) ιστορίας του στην Α2 βόλεϊ των ανδρών θα αναζητήσει σήμερα στο Κλειστό της Παραλίας ο Ακρίτας, υποδεχόμενος
στις 6 μ.μ. τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Είναι μια αναμέτρηση (θα κλείσει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής) που φαίνεται στις δυνατότητες της καλαματιανής ομάδας, καθώς το γειτονικό συγκρότημα έχει μια νίκη σε τέσσερις αγώνες. Ωστόσο την προσπάθεια του Ακρίτα για επιτυχία δυσχεραίνει η απουσία του Μάνου Ξενάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ νοκ άουτ λόγω προβλήματος στο μηνίσκο παραμένει ο Τσώνης .