Καλό ταξίδι Αντώνη…

Καλό ταξίδι Αντώνη…

Όταν «φεύγουν» από κοντά μας νέοι άνθρωποι, ο πόνος είναι δυσβάσταχτος. Το βράδυ της Δευτέρας απεβίωσε σε ηλικία μόλις 22 ετών ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Καλαμάτας (με πέρασμα από ΑΟ Βέργας, ΑΕ Αβίας, Ολυμπιακό Καλαμάτας), Αντώνης Πολυτάρχης, ο οποίος είχε τροχαίο την προηγούμενη εβδομάδα στην οδό Αθηνών.
Χθες «γράφτηκε» ο τραγικός επίλογος. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, ενώ η ταφή στο Κοιμητήριο της πόλης μας. Κατά την έξοδο της σορού από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, όλοι οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία ξέσπασαν σ’ ένα ζεστό χειροκρότημα.
Το «στερνό» αντίο στον Αντώνη Πολυτάρχη είπαν η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι Μεσσήνης, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε, διαιτητές και πλήθος κόσμου.
Ήταν γιος του παλιού ποδοσφαιριστή του Μεσσηνιακού, του Απόλλωνα Πεταλιδίου, του Αστέρα Βαλύρας, Νίκου Πολυτάρχη και ανεψιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πεταλιδίου, Βασίλη Σκαφιδά.
Αντώνη Καλό ταξίδι, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει…