Κερμενίδης: Νίκη με Παναρκαδικό για νέα αρχή! – Θέμα με Ίλιεφ, Κραστότσεφ

Κερμενίδης: Νίκη με Παναρκαδικό για νέα αρχή! – Θέμα με Ίλιεφ, Κραστότσεφ

Παρά το γεγονός ότι για διάφορους λόγους η πορεία της Καλαμάτας δεν ήταν μέχρι τώρα η αναμενόμενη, ο Νίκος Κερμενίδης εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, παραμένοντας αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ θεωρεί ότι το ματς της Κυριακής με τον Παναρκαδικό είναι η ευκαιρία της Μαύρης Θύελλας να κάνει μια νέα αρχή. Σε αυτή την προσπάθεια, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περιμένουν και τη βοήθεια των φιλάθλων που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση, για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Ειδικότερα, ο έμπειρος μέσος και από τους κορυφαίους της Καλαμάτας σχεδόν σε κάθε ματς, τόνισε στο «Θ» τα εξής: «Σε καμία περίπτωση φυσικά η πορεία της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη. Δεν θέλω να κουράσω με παράπονα για τη διαιτησία, αλλά η αλήθεια είναι ότι κρίσιμες αποφάσεις μας έχουν καταδικάσει σε μια σειρά από παιχνίδια. Στο τελευταίο με τον Κανάρη στη Χίο, αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε με δέκα παίκτες για 45 λεπτά και αυτό σίγουρα δυσκολεύει την προσπάθεια. Ακόμα κι έτσι όμως παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά από ατυχία δεν καταφέραμε να βρούμε το δρόμο προς τα δίχτυα.
Παρ’ όλα αυτά δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα. Όλες οι ομάδες έχουν βαθμολογικές απώλειες και η διαφορά μας είναι μικρή και μπορεί να καλυφθεί. Η άνοδος είναι στις δυνατότητές μας, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να κάνουμε μια νέα αρχή την Κυριακή, κερδίζοντας τον Παναρκαδικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η Καλαμάτα είναι βαρύτερο όνομα όχι μόνο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και για όλη την κατηγορία. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες, αλλά πρέπει αυτό να το αποδείξουμε και να αποδεικνύουμε κάθε φορά στο γήπεδο.
Ξέρω ότι αρκετός κόσμος έχει πικραθεί από τα άσχημα αποτελέσματα, όμως πάντα θα έχει λόγους να βρίσκεται στο πλευρό της Μαύρης Θύελλας. Τον θέλουμε δίπλα μας και αυτή την Κυριακή, να μας βοηθήσει, καθώς δεν είναι υπερβολής ότι είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας!» κατέληξε ο Νίκος Κερμενίδης.
Στη Μεσσήνη σήμερα
Η λύση για να «πατήσει» η Καλαμάτα φυσικό χλοοτάπητα εν όψει του αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο του Μεσσηνιακού κι ενώ αυτό θα παραμείνει για λίγες μέρες ακόμη κλειστό μετά τη συμπληρωματική σπορά βρέθηκε τελικά στη Μεσσήνη. Εκεί θα γίνει σήμερα το πρωί η προπόνηση, με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη να μην υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματα Δούμουρα και τον τιμωρημένο Τορεζάνι. Αντίθετα, στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε από χθες και ο Τσιμικλής, ο οποίος προφυλάχθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Θέμα με Ίλιεφ, Κραστότσεφ
Θέμα προέκυψε χθες με τους Ίλιεφ και Κραστότσεφ, οι οποίοι δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση που έγινε στο Ασπρόχωμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι δυσαρεστημένοι με τις παροχές της ομάδας και τις συνθήκες φιλοξενίας τους εδώ και περιμένουν συνάντηση με τον Γιώργο Ράλλη για να βρεθεί λύση. Οπότε το τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο Βούλγαρους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα σήμερα.

της Χριστίνας Ελευθεράκη