Με ήρωα το Θωμά η Μαύρη Θύελλα νίκησε τον Παναρκαδικό! (φωτογραφίες)


Με καλή εμφάνιση αλλά αγχωτικό για ακόμα ένα ματς φινάλε, η Μαύρη Θύελλα επέστρεψε στις νίκες μετά από περίπου 1,5 μήνα. Σ’ ένα ματς που η νίκη ήταν μονόδρομος οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη εμφανίστηκαν αποφασισμένοι από την αρχή να τα δώσουν όλα. Η Καλαμάτα ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και στα πρώτα λεπτά έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες πρώτα με τον Παναγιωτόπουλο και ύστερα με τον Αγγελόπουλο που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον γκολκιπερ Ψυχογιό του Παναρκαδικού. Στο 30ο λεπτό η Μαύρη Θύελλα ευτύχησε να προηγηθεί όταν ύστερα από μπαλιά του Αγγελόπουλου και αδράνεια της άμυνας του Παναρκαδικού ο Αγγελόπουλος με άψογο πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η Καλαμάτα έχασε και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια ενώ στάθηκε τυχερή στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου όταν οι Αρκάδες είχαν δοκάρι ύστερα από κεφαλιά του Σαλαπατά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα μπήκε δυνατά και έχασε καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά για να κλειδώσει το 3ποντο. Από το 70′  και μετά η τοπική μας ομάδα κουράστηκε και άρχισε να διαχειρίζεται το αποτέλεσμα.  Στο 85′ ο Παναρκαδικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Καδά να κάνει το 1-1 ενώ στο 94′ λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι  μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες. Ο Θωμάς όμως κατάφερε με εξαιρετική εκτίναξη να αποκρούσει την εκτέλεση του Τσόφλιου και να κρατήσεις τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς για τη Μαύρη Θύελλα. Όπως ήταν φυσικό όλο το γήπεδο αποθέωσε τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Καλαμάτας. Πλέον το ενδιαφέρον της ομάδας στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λεβάντε στη Ζάκυνθο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Θωμάς, Γαλανόπουλος, Καλαγκάνης, Λιπι, Νινιός, Τσιμικλής, Αγγελόπουλος, Ρήγας, Παναγιωτόπουλος (78′ Ιλιεφ), Κερμενίδης (70′ Κωνσταντινίδης), Αθανασόπουλος (61′ Κραστότσεφ).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ : Ψυχογιός, Ασεν, Μπούτας (75′ Μηλιώτης), Κυριακόπουλος, Χατζόπουλος, Σταθουλόπουλος, Σαλαπάτας (53′ Χρήστου), Δήμος (66 Αρώνης), Τσόφλιος, Καδάς, Κώτσιρας.

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας