Ο Α. Γεωργιάδης ζήτησε να τον ψηφίσουν ως πρόεδρο για να χάσει ο Τσίπρας τον ύπνο του (φωτογραφίες και βίντεο)


«Αν θέλετε να τους κεράσουμε φαρμάκι πικρό, ψηφίστε με στις 22 Νοεμβρίου», ήταν μια από τις φράσεις που χρησιμοποίησε χθες κατά την προεκλογική του συγκέντρωση στο αμφιθέατρο «Αλεξ. Κουμουνδούρος» στην  Καλαμάτα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αποσπώντας  το έντονο χειροκρότημα των δεκάδων παρισταμένων. «Με φαντάζεστε να έχω απέναντί μου αυτό το καλό το παιδί τον Αλέξη; Αν βγω πρόεδρος δεν θα ξανακοιμηθεί το βράδυ. Αλλιώς, ψηφίστε κάποιον από τους άλλους τρεις υποψηφίους», είχε αναφέρει νωρίτερα.
Στην αρχή της ομιλίας του, δήλωσε πως αισθάνεται σα να έχει πέσει καταχνιά στη χώρα, σημειώνοντας πως δεν γνωρίζει ποια μπορεί να είναι η μοίρα του τόπου στο μέλλον. Τόνισε πως η χώρα έχει πάει πολλά βήματα πίσω από τον Ιανουάριο του 2015, η μόνη από τις χώρες που είχαν υπογράψει Μνημόνιο και πρόσθεσε πως ο λαός παρασύρθηκε από έναν πολιτικό τυχοδιώκτη και δημαγωγό, ο οποίος υποσχέθηκε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν.
 
«Χωρίς σύγκρουση δεν θα πάμε μπροστά»
Παρουσίασε την κατάσταση της χώρας που παρέλαβε ο Αντ. Σαμαράς σε αντιδιαστολή με τη σημερινή και πρόσθεσε πως αν εκλεγεί είναι ίσως ο μόνος που θα κάνει ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά, υπογραμμίζοντας πως «αν δεν επέλθει σύγκρουση, δεν θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά».
Δήλωσε πως είναι δεξιός και δεν ντρέπεται να το ομολογήσει και πρόσθεσε πως «είναι δύσκολο στην Ελλάδα να δηλώνει κάποιος δεξιός, επειδή 40 χρόνια, υποχωρήσαμε στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς». Μεταξύ άλλων, παρατήρησε πως αν τα όσα υποστήριξαν οι Αλέκος Φλαμπουράρης και Γ. Σταθάκης για το «πόθεν έσχες» τους τα είχε κάνει κάποιος δεξιός θα είχε πέσει το σύμπαν, φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση Βουλγαράκη.
Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν θα έχει ευκαιρία άλλη φορά και πως είναι η πρώτη ευκαιρία να νικηθεί ιδεολογικά η Αριστερά, μετά τα όσα έχει κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «μετά τον Τσίπρα, δύσκολα θα δηλώνει κάποιος Αριστερός ή Συριζαίος».             
Δήλωσε πως έχει σκοπό να σώσει τη μεσαία τάξη, με εθνικό σκοπό τη μείωση των φόρων για να λειτουργήσει η οικονομία και στόχο να λογοδοτήσει ο κ. Τσίπρας για τα όσα επέφερε με την πολιτική του στη χώρα, υπογραμμίζοντας ότι «θα υπάρξει σκληρή σύγκρουση με την Αριστερά στο πλαίσιο της υπεράσπισης του πολιτικού μας έργου».
 
Χαιρετισμοί
Τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περ. Μαντάς, ο πρώην αντιπρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ Ι. Χριστόπουλος και ο επιχειρηματίας Αναστ. Καλαμπόκης, ενώ ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας, τον χαρακτήρισε ευεργέτη της πόλης, εξάροντας την αποτελεσματικότητά του.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, η πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από τους Δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης, Οιχαλίας και Πύλου – Νέστορος, πρώην νομαρχιακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων.    
 
«Αν δεν αλλάξουμε, θα επέλθει παρακμή»
Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε πως θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στη ΝΔ. παραδέχθηκε πως είναι δύσκολες οι αλλαγές, αλλά αν δεν γίνουν, θα επέλθει πλήρης παρακμή και σημείωσε πως θέλει μια ΝΔ να είναι μοντέρνα, σύγχρονη, ταχύτατη και αποφασιστική, ανακοινώνοντας και την αναδιάρθρωση των κατά τόπους ΝΟΔΕ .

 
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
Φωτό: Στασινός Μουτσούλας
 

https://youtu.be/CyL8cJ86hsI