Παρουσίες στην προεκλογική περιοδεία Γεωργιάδη στην Καλαμάτα

Παρουσίες στην προεκλογική περιοδεία Γεωργιάδη στην Καλαμάτα

Ο περιορισμένος διαθέσιμος χώρος στο φύλλο της Κυριακής δεν επέτρεψε την πλήρη καταγραφή των παρισταμένων στην ομιλία του υποψήφιου για την προεδρία της Ν.Δ., Αδώνιδος Γεωργιάδου.
Μεταξύ άλλων, παρέστησαν η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη- Καραθανάση, οι δήμαρχοι Καλαμάτας Παν. Νίκας και Τριφυλίας Παν. Κατσίβελας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αντωνία Μπούζα και Απόστ. Γκούνης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, οι αντιδήμαρχοι Οιχαλίας Ευστ. Μαργαρίτης και Πύλου – Νέστορος Παν. Δαρσακλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλαμάτας Δημ. Πολίτης και Σωτ. Μιχαλόπουλος, Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλος και Οιχαλίας Ι. Παπαδόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Ανδανίας Γ. Διαγούπης, οι πρώην νομαρχιακοί σύμβουλοι Κυρ. Γιαννόπουλος και Σωτ. Παναγιωτόπουλος, οι τέως δημοτικοί σύμβουλοι Καλαμάτας Κων. Αθανασόπουλος και Αργ. Κουδούνης, ο πολιτευτής Μιλτ. Χρυσομάλλης, η διοικητής του Νοσοκομείου Σπάρτης Εύη Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της ΣΥΚΙΚΗΣ Παν. Παπαγεωργίου, ο επιχειρηματίας και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Μελιγαλά Θαν. Δρούτσας.
Στα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου ο κ. Γεωργιάδης έδωσε συνέντευξη Τύπου, διακρίναμε, επίσης, τον αντιδήμαρχο Καλαμάτας Παν. Γιαννόπουλο, καθώς και τον εκπρόσωπο των ομογενών από την Αυστραλία στη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, Κυρ. Παπαδημητρόπουλο.
Χ.Χ.