Προβλήματα σε δρόμους της Καλαμάτας λόγω του έργου αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης

Προβλήματα σε δρόμους της Καλαμάτας λόγω του έργου αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης

Εντείνονται οι προσπάθειες για την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας», που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, δεδομένου ότι πρέπει να αποπερατωθεί μέχρι τέλους του 2015.
Για το σκοπό αυτό, από σήμερα και για τουλάχιστον 15 ημέρες, δύο συνεργεία θα τοποθετούν κεντρικούς τροφοδοτικούς αγωγούς σε δρόμους της Καλαμάτας με μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων.
Αναγκαία προϋπόθεση ώστε να εκτελεσθούν οι εργασίες αυτές είναι να μη σταθμεύουν οι οδηγοί τα οχήματά τους στα τμήματα των παρακάτω οδών, ώστε να προχωρήσει ομαλά η κατασκευή του έργου και να διενεργείται η κυκλοφορία των οχημάτων.
Επισημαίνεται ότι ένα συνεργείο θα εγκαταστήσει αγωγούς επί της οδού Αρτέμιδος, από τη Λαιΐκων μέχρι την Αγίου Γεωργίου, στη συνέχεια επί της οδού Αγίου Γεωργίου από την Αρτέμιδος μέχρι την Μπουλούκου και, τέλος, επί της οδού Μπουλούκου από την Αγίου Γεωργίου μέχρι την Αθηνών.
Έτερο συνεργείο θα τοποθετήσει αγωγούς επί της οδού Μαυρομιχάλη, από την οδό Παλαιολόγου μέχρι το γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Σημειώνεται πως η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα, αναβάλλεται.