Προκήρυξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης για τη μεταφορά μαθητών στη Μεσσηνία

Προκήρυξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης για τη μεταφορά μαθητών στη Μεσσηνία

∆ιαδικασία διαπραγµάτευσης, σύµφωνα µε τη διακήρυξη Ανοικτού διεθνή Ηλεκτρονικού µειοδοτικού διαγωνισµού για την ανάθεση υπηρεσιών µεταφοράς µαθητών της Πρωτοβάθµιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τα σχολικά έτη 2015-2016-2017, προκήρυξε η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.
Η προθεσμία υποβολής προσφορών ξεκίνησε από την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Πέμπτης 19 Νοεμβρίου. Ο συνολικός προϋπολογισµός ανέρχεται στο ποσό των 489.322,78 ευρώ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ και δικαιωµάτων προαίρεσης.
Η διαπραγµάτευση θα πραγµατοποιηθεί µε χρήση της πλατφόρµας του Εθνικού Συστήµατος Ηλεκτρονικών ∆ηµοσίων Συµβάσεων (Ε.Σ.Η.∆Η.Σ) µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήµατος, κατόπιν δηµοσίευσης της πρόσκλησης συµµετοχής στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου www.ppel.gov.gr και καλούνται όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν τα κριτήρια για υποβολή προσφοράς να συµµετέχουν στη διαδικασία διαπραγµάτευσης για την επιλογή αναδόχου που θα αναλάβει την εκτέλεση των δροµολογίων.
Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά, µέσω της διαδικτυακής πύλης ww.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.∆Η.Σ., στην ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο.
Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν προσφορά κανονικά επί ποινή αποκλεισµού, υποβάλλοντας δικαιολογητικά συµµετοχής – τεχνική προσφορά και οικονοµική προσφορά
Πληροφορίες δίνονται στο Τµήµα Προµηθειών της ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικού-Οικονοµικού της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ∆ιοικητήριο Π.Ε. Μεσσηνίας, τηλ.27213-61402-407 (κα Γεωργία Παπαδοπούλου).