Στα πιο εμβληματικά έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ το έργο του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Στα πιο εμβληματικά έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ το έργο του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Στη καλύτερη 7άδα των πιο εμβληματικών έργων που χρηματοδοτήθηκαν από το κοινοτικό πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ την προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013, κατατάχθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Τα υπόλοιπα έξι είναι: η Περιβαλλοντική Αποκατάσταση των Μεταλλείων Αμιάντου Βορείου Ελλάδος (ΜΑΒΕ), η Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας, η αποκατάσταση ΧΑΔΑ στην Ηγουμενίτσα, ο ΧΥΤΑ στα Ιωάννινα, το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα και ο Βιολογικός Καθαρισμός Ηρακλείου.
Για το σκοπό αυτό ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες από τη Διαχειριστική Αρχή του ΕΠΠΕΡΑΑ ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο επιμελείται ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς, για τη φυσιογνωμία, τη σημασία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παραπάνω έργων.
Με αφορμή αυτό το καλό νέο ο διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος, δήλωσε: «Είναι μια τιμητική διάκριση που μας κάνει όλους περήφανους. Τέτοια έργα αντίστοιχης αξίας και διάστασης έχουμε προγραμματίσει να υλοποιήσουμε και την επόμενη προγραμματική περίοδο. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου!».