Τον πρωτοπόρο Ηρακλή Χαλκίδας υποδέχεται σήμερα η Καλαμάτα ‘80

Τον πρωτοπόρο Ηρακλή Χαλκίδας υποδέχεται σήμερα η Καλαμάτα ‘80

Αντιμέτωποι με την πρόκληση που λέγεται …πρωτοπόρος της Α2 βόλεϊ ανδρών θα τεθούν σήμερα οι παίκτες της Καλαμάτας ’80. Ο Ηρακλής Χαλκίδας που εντυπωσίασε πρόσφατα στο παιχνίδι με τον Ακρίτα θα βρεθεί εκ νέου σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας και η αναμέτρηση αναμένεται συναρπαστική για τους Μεσσήνιους φίλους του αθλήματος, ωθώντας τους «Λύκους» στο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Και σε αυτό το παιχνίδι ο προπονητής Χρήστος Δημητρακόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σπύρο Αποστολόπουλο (υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα και βρίσκεται σε υπηρεσία εκτός Καλαμάτας).
Η συνάντηση είναι για την 5η αγωνιστική και θα την «σφυρίξουν» οι Σαραβελάκης-Καψάσκης, με την Κερασία Μουράτη στη γραμματεία.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα του διημέρου για τον 2ο Όμιλο έχει ως εξής:
Σήμερα
4 μ.μ.: Αργυρούπολη-Εθνικός: Β. Οικονόμου-Φραγκάκης
7.30 μ.μ.: Πανερυθραϊκός-Κύζικος: Σταρίδας-Μυλωνάκης
7.30 μ.μ.: Απόλλων-ΑΕΚ: Μουλά-Στάικος
8 μ.μ.: ΕΑΠ-Ολυμπιάδα: Μπακλέσης-Κτενάς
Αύριο
6 μ.μ.: Ακρίτας-Κόροιβος: Γκόλφης-Μπακλέσης

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Παλλήνη ο Ακρίτας, Γλυφάδα ο Μεσσηνιακός

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα οι δύο καλαματιανές ομάδες της Α2 βόλεϊ των γυναικών δοκιμάζονται σήμερα εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική και τον 2ο Υποόμιλο του 1ου Ομίλου. Σαφώς πιο εύκολο έργο για τον Μεσσηνιακό που στις 6.30 μ.μ. θ’ αντιμετωπίσει στη Γλυφάδα την εκ των ουραγών ομάδα της Ευρυάλης, με τη Γωγώ Σουρή να μην υπολογίζει την Εβελίνα Μπεσή, για επαγγελματικούς λόγους.
Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, αντίθετα, για τον Ακρίτα που θα παίξει στις 7 μ.μ. στην Παλλήνη, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα που συγκαταλέγεται στις πρωτοπόρους.
Το πρόγραμμα του διημέρου
Σήμερα
5.30 μ.μ.: Ιωνικός-Ίωνες: Αντωνόπουλος-Μόσιαλος
6 μ.μ.: Θρίαμβος-Κόρινθος: Παπαχατζής-Παπαδογιάννης
6.30 μ.μ.: Ευρυάλη-Μεσσηνιακός: Μαριδάκης-Διαμάντης
7 μ.μ.: Παλλήνη-Ακρίτας: Τουμπανάκης-Λιδωρακιώτης
Αύριο
5 μ.μ.: Πετρούπολη-Χαλάνδρι: Ρίγκος-Καπλανίδης