Φόλες με ρέγκα στα Φιλιατρά

Φόλες με ρέγκα στα Φιλιατρά

Ύστερα από κάποιους μήνες ηρεμίας, προχθές το βράδυ σημειώθηκε ξανά εγκληματική δράση αγνώστου ή αγνώστων στα Φιλιατρά με φόλες για να δηλητηριαστούν αδέσποτα ζώα, πέριξ της κεντρικής πλατείας.
Κάτοικοι της περιοχής, από προχθές, είναι σε απόγνωση και ιδίως οι φιλόζωοι, καθώς και όσοι έχουν οικόσιτα σκυλιά, νυχθημερόν φοβούνται για το επόμενο κρούσμα, καθώς, όπως είναι γνωστό, στα Φιλιατρά δεν είναι λίγα τα ζώα, αδέσποτα αλλά και οικόσιτα, που έχουν θανατωθεί από φόλες.
Για το νέο κρούσμα, χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στη σελίδα της Φιλοζωικής Ομάδας Εθελοντών Τριφυλίας, μέλους της Ομάδας:
«Για πολλοστή φορά είδαμε τον πολιτισμό και την παιδεία των συμπολιτών μας. Στα Φιλιατρά σήμερα το βράδυ, στην πλατεία, κάποιος που δε θα χαρακτηρίσω, γιατί γράφω μέσα από τη σελίδα της ομάδας, πέταξε μια ρέγκα, αφού πρώτα την είχε γεμίσει δηλητήριο και την είχε κόψει σε κομμάτια. Την πέταξε γύρω απ’ την πλατεία. Δυστυχώς για αυτόν αλλά ευτυχώς για τα ζώα, την ανακαλύψαμε και τη μαζέψαμε. Θα σταλεί από το Α.Τ. Φιλιατρών το δείγμα για εξέταση, ώστε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε. Ευχαριστούμε το Α.Τ. Φιλιατρών για άλλη μια φορά για τη συνεργασία. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας. Θα δοθεί αμοιβή σε όποιον μας δώσει έγκυρες πληροφορίες. 6978527006 Βάσια, 6974800478 Κώστας, 6906900710 Ορσαλία, 6938187332 Κωνσταντίνα».